Το Καφέ της Χαράς: Τέλος εποχής για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 (pic)

Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς, φτάνει στο τέλος της, όπως ανακοίνωσε ο Χάρης Ρώμας

Το Καφέ της Χαράς: Τέλος εποχής για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 (pic)

Μετά από πέντε σεζόν, η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς» φτάνει στο τέλος της. Μετά το τελευταίο γύρισμα, που πραγματοποιήθηκε χθες, ο Χάρης Ρώμας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram μιλώντας για το τέλος αυτού του μεγάλο κύκλου της καριέρας του.

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής του «Καφέ της χαράς» μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη τελευταία μέρα των γυρισμάτων γράφοντας: «Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!»

Πηγή: in.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας