Ταινίες στην τηλεόραση (26/2): Damascus cover, H Ρένα είναι οφσάιντ, Παιχνίδια δολοφόνων

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (26/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (26/2): Damascus cover, H Ρένα είναι οφσάιντ, Παιχνίδια δολοφόνων

Στις 21:50 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η Ρένα είναι οφσάιντ». Μια μοδίστρα, η Ρένα, αδυνατώντας να παραδώσει ένα φόρεμα λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει ο διάσημος ποδοσφαιριστής Χούλιο Μπάλμας, εξοργίζεται και χαστουκίζει τον Χούλιο.

Οι μάρτυρες πιστεύουν πως πρόκειται για την μητέρα του και σύντομα οι διάφοροι ποδοσφαιρικοί παράγοντες την εκλιπαρούν να πείσει τον Χούλιο να υπογράψει στην ομάδα τους. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο Χούλιο ερωτεύεται την κόρη της Ρένας, και η ίδια τσακώνεται με τον άντρα της αρνούμενη να δώσει την κόρη της σε ποδοσφαιριστή.

Έτος: 1972

Διάρκεια: 82 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Νίκος Γαλανός, Δημήτρης Νικολαϊδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Άρης Μαλιαγρός, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Σωτήρης Τζεβελέκος, Νίκος Δενδρινός, Περικλής Χριστοφορίδης, Αθηνόδωρος Προύσαλης κ.α.

Μία ώρα μετά το Mega θα δείξει την ταινία «Παιχνίδια δολοφόνων». Ο Μραζίλ και ο Ρόλαντ Φλιντ είναι οι δύο καλύτεροι δολοφόνοι στον κόσμο, αλλά άγνωστοι μεταξύ τους. Ενώ ο Φλιν είναι εξαίρετος σκοπευτής, ο Μπραζίλ είναι εξειδικευμένος στο μαχαίρι.

Αυτοί οι δύο δολοφόνοι, θα έχουν μια δύσκολη συνεργασία και θα γίνουν ο εφιάλτης του καρτέλ ναρκωτικών που υποστηρίζεται από την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών.

Έτος: 2011

Διάρκεια: 120 λεπτά

Σκηνοθεσία: Έρνι Μπάρμπαρας

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Σκοτ Άντκινς, Ιβάν Κέιν

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Damascus cover». Ο κατάσκοπος της Μοσάντ, Άρι, αναλαμβάνει να φυγαδεύσει από τη Δαμασκό έναν επιστήμονα χημικών όπλων μαζί με την οικογένειά του.

Όμως η αποστολή θα αποτύχει και ο Άρι θα αναγκαστεί να εισχωρήσει σε μια μυστική οργάνωση. Συνειδητοποιώντας ότι απλά αποτελεί ένα πιόνι σε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο, από ότι μπορούσε να φανταστεί, ο Άρι ξέρει πλέον ότι η επιβίωση είναι η μόνη επιλογή.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 84 λεπτά

Παίζουν: Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, Ολίβια Θέρλμπι, Ίγκαρ Ναόρ, Τζον Χαρτ, Άκι Αβνί

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Ζέλικ Μπερκ