Ταινίες στην τηλεόραση (21/2): Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, Οι εκδικητές, Venom

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (21/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (21/2): Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, Οι εκδικητές, Venom

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης». Ο Θόδωρος, για να μπορεί να καλύπτει στη σύζυγό του, Φωφώ, τις ερωτοδουλειές του, έχει επινοήσει έναν φανταστικό φίλο από την Πάτρα, τον Λευτεράκη.

Όλα πάνε καλά μέχρι τη στιγμή, που εμφανίζεται μια μέρα στην πόρτα του με σάρκα και οστά, ο Λευτεράκης. Ο Λευτεράκης γνωρίζει τα πάντα για τον Θόδωρο, ενώ ακόμα και μια οικογενειακή φίλη αναγνωρίζει τον Λευτεράκη και τον χαιρετάει εγκάρδια. Ο Θόδωρος στην αρχή τρελαίνεται, αλλά στο τέλος ανακαλύπτει ότι όλα αυτά αποτελούν μια φάρσα της γυναίκας του, για να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα!

Έτος: 1963

Διάρκεια: 90 λεπτά

Παίζουν: Νικήτας Πλατής, Κώστας Βουτσάς, Μάρω Κοντού, Ντίνος Ηλιόπουλος, Κατερίνα Γιουλάκη, Γιώργος Κωνσταντίνου, Καίτη Πάνου, Χρήστος Τσαγανέας

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Την ίδια ώρα το Mega θα δείξει την ταινία «Venom». Ο ρεπόρτερ Έντι Μπροκ (Τομ Χάρντι) προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον περίφημο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Κάρλτον Ντρέικ (Ριζ Αμέντ) και αυτή η εμμονή επηρεάζει τη σχέση του με τη σύντροφό του Αν Γουέινγκ (Μισέλ Γουίλιαμς). Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Ντρέικ, ένα εξωγήινο πλάσμα, ο Venom, καταφέρνει να εισέλθει στο σώμα του Έντι, δίνοντας του απίστευτες υπερδυνάμεις, αλλά και την δυνατότητα να κάνει ότι θελήσει.

Ο σκοτεινός, απρόβλεπτος και γεμάτος θυμό Venom δίνει την ευκαιρία στον Έντι να αποκτήσει ανεξέλεγκτες ικανότητες, που για τον Εντι είναι τόσο τρομακτικές όσο και συναρπαστικές. Όσο ο Έντι και ο Venom χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, δένονται όλο και περισσότερο. Που σταματά ο Έντι και που ξεκινά ο Venom;

Έτος: 2018

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλέισερ

Παίζουν: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Ριζ Αμέντ, Γούντι Χάρελσον, Ρέιντ Σκοτ

Στις 23:10 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron». Μετά την καταστροφή του οργανισμού S.H.I.E.L.D. (ΑΣΠΙΔΑ), ο Τόνι Σταρκ (Iron Man) και ο Μπρους Μπάνερ (Hulk) αποφασίζουν να θέσουν σε λειτουργία ένα ως εκείνη τη στιγμή ανενεργό πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, τον Ultron, που μπορεί να διασφαλίσει την παγκόσμια ειρήνη.

Όταν, όμως, ο Ultron «αποφασίζει» ότι αν η ειρήνη κινδυνεύει από κάποιον, αυτός είναι το ανθρώπινο είδος, ένα ζοφερό σχέδιο εξαφάνισης των ανθρώπων από προσώπου γης αρχίζει να παίρνει σάρκα και –κυρίως- οστά. Καθώς όμως η ομάδα των Εκδικητών ετοιμάζεται να συνασπιστεί για άλλη μια φορά απέναντι σε έναν τόσο παντοδύναμο εχθρό, η αιφνιδιαστική όσο και αδυσώπητη επίθεση από τα –μεταλλαγμένα- δίδυμα αδέλφια Γουάντα και Πιέτρο Μαξίμοφ, θα ανατρέψει κάθε σχέδιο και κάθε προσδοκία.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 127 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζος Γουέντον

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχασνσον, Κρις Χέμσγουερθ, Μαρκ Ράφαλο, Ντον Τσιντλ, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τζέρεμι Ρένερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τομ Χίντλστον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Πολ Μπέτανι, Τζέιμς Σπέιντερ, Ίντρις Έλμπα, κ.α.