Ταινίες στην τηλεόραση (16/2): Οι άνδρες με τα μαύρα 2, Ο μαφιόζος, Αγαπώντας τον Πάμπλο

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (16/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (16/2): Οι άνδρες με τα μαύρα 2, Ο μαφιόζος, Αγαπώντας τον Πάμπλο

Στις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Οι άνδρες με τα μαύρα 2». Τέσσερα χρόνια αφότου οι πράκτορες J και K (Τόμι Λι Τζόουνς και Γουίλ Σμιθ) απέτρεψαν μια διαγαλαξιακή καταστροφή, ο K επέστρεψε στις ανέσεις της πολιτικής ζωής, ενώ ο J ανέλαβε το ρόλο του πρώην συνεργάτη του ως ο πιο αποτελεσματικός υπάλληλος της ανεπίσημης κυβερνητικής υπηρεσίας, που ασχολείται με όλα τα πράγματα που είναι ξένα στη Γη.

Ενώ ερευνά ένα φαινομενικά απλή υπόθεση εξωγήινης εγκληματικότητας, ο J αποκαλύπτει την Σερλίνα (Λάρα Φλυν Μπόιλ) ένα τέρας, που μεταμφιέζεται σε σέξι μοντέλο εσωρούχων. Όταν η κατάσταση τίθεται εκτός ελέγχου, ο J θα χρειαστεί τη βοήθεια του πολύτιμου παλιού του συνεργάτη, του οποίου η τεχνογνωσία αντιπροσωπεύει την καλύτερη ελπίδα του σύμπαντος για να αποτρέψει την απόλυτη καταστροφή.

Έτος: 2002

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μπάρι Σόνενφελντ

Παίζουν: Τόμι Λι Τζόουνς, Γουίλ Σμιθ, Λάρα Φλύν Μπόιλ, Τζόνι Νόξβιλ, Ροζάριο Ντόσον

Μία ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας». Ο νευρικός οδοντίατρος Οζ είναι παντρεμένος με την πρώην σύζυγο του μαφιόζου Τζίμι. Φοβάται όμως τόσο πολύ για τη ζωή του, που σκέφτεται να χτίσει μια τάφρο γύρω από το σπίτι του.

Ο μαφιόζος Τζίμι, γνωστός και ως Τουλίπας, συζεί πια με την Τζιλ και ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από το μαγείρεμα πληρωμένων δολοφονιών. Όταν όμως ο Πολωνός «νονός» Λάζλο προσπαθήσει να τους εκδικηθεί για τη δολοφονία του γιου του απάγοντας τη σύζυγο του Οζ, ο απελπισμένος οδοντίατρος και ο αρχιμαφιόζος Τζίμι αναγκάζονται να συμμαχήσουν, παρά την αμοιβαία αντιπάθειά τους.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 91 λεπτά

Σκηνοθεσία: Χάουαρντ Ντόιτς

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μάθιου Πέρι, Νατάσα Χένστριτζ, Αμάντα Πιτ

Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Αγαπώντας τον Πάμπλο». Η άνοδος και η πτώση του Πάμπλο Εσκομπάρ, του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, μέσα από τα μάτια της ερωμένης του και διάσημης δημοσιογράφου και τηλεπαρουσιάστριας, Βιρχίνια Βαγιέχο.

Η ταινία καταγράφει την «ηγεμονία» του καρτέλ του Εσκομπάρ στην Κολομβία, σε μια περίοδο βίας και τρομοκρατίας, που χώρισε τη χώρα στα δύο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 112 λεπτά

Παίζουν: Χαβιέ Μπαρδέμ, Πενέλοπε Κρουζ, Πίτερ Σκάρσγκαρντ

Σκηνοθεσία: Φερνάντο Λεόν Ντε Αρανόα