Ταινίες στην τηλεόραση (15/2): Ο μαχητής του Tai Chi, Ο επαναστάτης, Assassin’s Creed

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (15/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (15/2): Ο μαχητής του Tai Chi, Ο επαναστάτης, Assassin’s Creed

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Assassin’s Creed». Ένας καταδικασμένος σε θάνατο γίνεται αντικείμενο ενός παράξενου πειράματος που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες και «βιώνει» τις περιπέτειες του προγόνου του Αγκιλάρ, ενός εκπαιδευμένου δολοφόνου, στην Ισπανία της Ιεράς Εξέτασης.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 115 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κερζέλ

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Αριάν Λαμπέντ, Τζέρεμι Άιρονς

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Ο επαναστάτης». Η αληθινή ιστορία του Νιούτον Νάιτ ενός λευκού τολμηρού αγρότη από τον Νότο. Ο Νιούτ, εν μέσω του Εμφυλίου Πολέμου, οργάνωσε μια εξέγερση για το δίκαιο και την ισότητα εναντίον της διεφθαρμένης Ομοσπονδίας του Νότου.

Μαζί με άλλους αγρότες και με την βοήθεια των σκλάβων κατόρθωσε να δημιουργήσει μια ελεύθερη και αυτόνομη διαφυλετική Πολιτεία, κηρύσσοντας ένα μέρος της πολιτείας του Μισσισσιππή ανεξάρτητο κράτος. Παντρεύτηκε μια πρώην σκλάβα και έζησε μέχρι το τέλος ενάντια στο κατεστημένο πολεμώντας για τις ιδέες του.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 128 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος

Ηθοποιοί: Μάθιου ΜακΚόναχι, Γκούγκου Μπάθα Ρο, Μαχαεσάλα Άλι, Κέρι Ράσελ

Δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Ο μαχητής του Tai Chi». Ένας νέος μαχητής πολεμικών τεχνών Tai Chi, με φοβερές δυνατότητες, εργάζεται ως κούριερ για να μπορέσει να ζήσει.

Όταν δέχεται μια πρόταση για να βγάλει πολλά λεφτά, τα οποία και έχει μεγάλη ανάγκη, εισέρχεται στον ιδιαίτερα προσοδοφόρο υπόκοσμο των αγώνων σε κλαμπ. Οι επιλογές του θα τον φέρουν αντιμέτωπο με οδυνηρά διλήμματα.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 105 λεπτά

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Τάιγκερ Χου Τσεν, Κάρεν Μοκ, Σάιμον Μοκ

Σκηνοθεσία: Κιάνου Ριβς