Ταινίες στην τηλεόραση (14/2): Η νεράιδα και το παλικάρι, Pretty Woman, The Equalizer 2

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (14/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (14/2): Η νεράιδα και το παλικάρι, Pretty Woman, The Equalizer 2

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι». Σε ένα χωριό της Κρήτης δύο μεγάλες οικογένειες, οι Φουρτουνάκηδες και οι Βροντάκηδες, χωρίζονται από βαθύ μίσος προερχόμενο από μια παλιά βεντέτα, που χάνεται στο βάθος του χρόνου. Όταν ο Μανούσος, ο γιος του Βροντάκη, επιστρέφει από την Αθήνα, γνωρίζει και ερωτεύεται το Κατερινιώ, την κόρη του Φουρτουνάκη.

Το Κατερινιώ γοητεύεται από τον Μανούσο χωρίς να ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα. Από εκείνη τη στιγμή αρχίζουν τα προβλήματα για τους δυο τους αλλά προπάντων για τις οικογένειες τους, οι οποίοι έχουν άλλα σχέδια για τα παιδιά τους.

Έτος: 1969

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιάννης Αργύρης, Σπύρος Καλογήρου, Τζόλη Γαρμπή, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Δέκα λεπτά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Pretty Woman». Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας, Έντουαρντ Λιούις έχει μόλις φτάσει στο Λος Άντζελες για μια επιχειρηματική εκδήλωση. Προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για τη σωστή διαδρομή, θα πέσει τυχαία πάνω σε μια πόρνη, τη Βίβιαν Γουάρντ, η οποία είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει.

Όχι φυσικά χωρίς κάποιο αντίτιμο, αφού δε συνηθίζει να κάνει ποτέ κάτι δωρεάν. Κεραυνοβολημένος από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ο Έντουαρντ, προχωρά ένα βήμα παραπάνω και της προτείνει να γίνει η συνοδός του καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα βρίσκεται εκεί. Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα χρειαστεί. Η’ τουλάχιστον, έτσι νομίζει.

Έτος: 1990

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Ραλφ Μπέλαμι, Τζέισον Αλεξάντερ

Στη 01:20 το Mega θα δείξει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή του «Equalizer 2». Στο sequel της πρώτης ταινίας του 2014, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον επιστρέφει ως μυστικός πράκτορας Ρόμπερτ ΜακΚόλ, που μάχεται κατά της αδικίας μεταξύ των δυνατών και των αδυνάτων και την εκμετάλλευση που βιώνουν οι τελευταίοι. Κάνει, λοιπόν, ό,τι μπορεί προκειμένου να επιβάλει την δικαιοσύνη.

Όταν το επικίνδυνο παρελθόν του, του χτυπά την πόρτα, ο ΜακΚολ θα χρειαστεί όλες του τις ικανότητες για να τα βγάλει πέρα. Αυτή τη φορά θα έρθει αντιμέτωπος με πολύ καλά εκπαιδευμένους δολοφόνους, που θα κάνουν τα πάντα για να τον εξοντώσουν.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 120 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φιούκουα

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέντρο Πασκάλ, Μπιλ Πούλμαν, Τζόναθαν Σκάρφ