Ταινίες στην τηλεόραση (12/2): Η θεία μου η χίπισσα, Cruise, Εντιμότατοι απατεώνες

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (12/2).

Ταινίες στην τηλεόραση (12/2): Η θεία μου η χίπισσα, Cruise, Εντιμότατοι απατεώνες

Στις 21:50 ο Alpha θα προβάλει την ελληνική ταινία «Η θεία μου η χίπισσα». Η φτωχή καθαρίστρια ενός μεγάλου ξενοδοχείου ‘αναθεματίζει’ κάθε πρωί το ξυπνητήρι και παλεύει με το σφουγγαρόπανο, προκειμένου να στέλνει χρήματα στην κόρη της που σπουδάζει στην Αμερική. Η κόρη της όμως, χρόνια στο εξωτερικό, νομίζει ότι η μητέρα της είναι μια εύπορη κυρία της «καλής κοινωνίας».

Μια μέρα λαμβάνει γράμμα από την κόρη της ότι καταφθάνει στην Ελλάδα μαζί με τον αρραβωνιαστικό και τον πεθερό της! Και τώρα; Ευτυχώς ένας πλούσιος ένοικος αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τη φτωχή καθαρίστρια σε πλούσια και μεγάλη κυρία… με απρόοπτες και ξεκαρδιστικές εξελίξεις.

Έτος: 1970

Διάρκεια: 89 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Ηθοποιοί: Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Νόρα Βαλσάμη

Στις 23:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Cruise». Είμαστε στο 1987 και ο Τζίο, ένας Ιταλοαμερικανός από το Κουίνς, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από τα αμάξια και τα κορίτσια. Τα πάντα θα αλλάξουν όταν θα γνωρίσει μια καλή και εύπορη κοπέλα... που όμως κρύβει μια ατίθαση πλευρά.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 84 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ντ. Σίγκελ

Παίζουν: Σπένσερ Μπόλντμαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Λούκας Σαλβάνιο, Νόα Ρόμπινς

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει την ταινία «Εντιμότατοι απατεώνες». Ο Χάρι Ντιν, βρετανικής καταγωγής, εργάζεται σε ένα μουσείο και οργανώνει ένα πολύπλοκο σχέδιο προκειμένου να πείσει έναν πλούσιο συλλέκτη - o oποίος συμπτωματικά είναι και το αφεντικό του - να αγοράσει έναν ψεύτικο πίνακα του Μονέ.

Για να ξεγελάσει τον αγοραστή επινοεί μια ιστορία, επιστρατεύοντας μια σέξι καουμπόισσα και αθλήτρια του ροντέο από το Τέξας, της οποίας ο παππούς δήθεν διέσωσε τον πίνακα στα τέλη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Όταν το περίπλοκο αυτό σχέδιο δεν πάει και τόσο καλά, θα ξεκινήσει μια μάχη ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους. Θα καταφέρει ο Χάρι να ξεγελάσει τον πλουσιότερο άνθρωπο της Αγγλίας; Ποιος θα πάρει τελικά τα λεφτά, ποιος τον πίνακα και ποιος την κοπέλα;

Έτος: 2012

Διάρκεια: 80 λεπτά

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Κόλιν Φερθ, Άλαν Ρίκμαν, Τομ Κόρτνεϊ, Στάνλεϊ Τούτσι

Σκηνοθεσία: Μάικλ Χόφμαν