Ταινίες στην τηλεόραση (21/1): Έτερος Εγώ, ο Μεξικανός, Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (21/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (21/1): Έτερος Εγώ, ο Μεξικανός, Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «ο Μεξικανός». Ο Τζέρι, ένας αποτυχημένος τυχοδιώκτης, αναζητά στο Μεξικό ένα ανεκτίμητης αξίας πιστόλι για λογαριασμό του μαφιόζου αφεντικού του. Την ίδια ώρα ένας πληρωμένος δολοφόνος απάγει τη φίλη του, Σαμ, ώστε να πιεστεί, συναισθηματικά, ο Τζέρι για να εκτελέσει με επιτυχία την αποστολή του.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 123 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Τζιν Χάκμαν, Μπομπ Μπάλαμπαν

Μία ώρα μετά το Mega θα προβάλει την ελληνική ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Εικοσιένα χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή» ο Νίκος Περάκης επανέρχεται με μια στρατιωτική κωμωδία με θέμα τον Ελληνικό στρατό και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Μια παρέα φαντάρων στην ακριτική αλλά και τουριστική Κω, συνδυάζει την στρατιωτική πειθαρχία, την καλοκαιρινή ραστώνη και το στρες μιας αναπόφευκτης πολεμικής σύρραξης. Το παραθεριστικό αντίπαλο δέος του γειτονικού Bodrum, οι Τουρκάλες καλλονές που επιβαίνουν στην θαλαμηγό Ege Guseli και η ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση των Ελλήνων φαντάρων δημιουργούν μια εκρηκτική κωμωδία με δραματικές στιγμές και αισιόδοξη έκβαση.

Έτος: 2005

Διάρκεια: 111 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Απόστολος Τότσικας, Σωκράτης Πατσίκας, Άνθιμος Ανανιάδης.

«Έτερος εγώ»: Η δολοφονία στην Κηφισιά - Γιατί η ταινία αποσύρθηκε από τις κινηματογραφικές αίθουσες

Στις 23:15 το Star θα δείξει την ελληνική ταινία «Έτερος Εγώ». Αθήνα, 2015.Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στον τόπο του εγκλήματος. Ένας ιδιόρρυθμος εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίασή τους, με αναπάντεχο σύμμαχο έναν καθηγητή μαθηματικών.

Το «’Ετερος Εγώ»… χτυπάει την πόρτα του Netflix

Έτος: 2016

Διάρκεια: 97 λεπτά

Παίζουν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα Κολλιοπούλου

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας