Το «’Ετερος Εγώ»… χτυπάει την πόρτα του Netflix

Η δημοφιλής σειρά αστυνομικού μυστηρίου «Έτερος Εγώ», που καθηλώνει τους τηλεθεατές με την πλοκή και τις ερμηνείες είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσει να προβάλλεται από το Netflix

Το «’Ετερος Εγώ»… χτυπάει την πόρτα του Netflix

Η ελληνική σειρά μυστηρίου «Έτερος Εγώ» με υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια, λέγεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανέβει στη δημοφιλή πλατφόρμα ταινιών, το Netflix.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της σειράς βρίσκονται σε πολύ καλό και προχωρημένο στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να έχουν την ευκαιρία τηλεθεατές όλων των εθνικοτήτων και σε παγκόσμια κλίμακα, να παρακολουθήσουν τα επεισόδια της ελληνικής σειράς.

Η πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές που χωρίζονται σε πέντε στάδια προκειμένου ένα πρόγραμμα να ενταχθεί στο περιεχόμενο που προσφέρει.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική, την απόδοση από τεχνικής άποψης και την ποιότητα, οι δύο κύκλοι του «Έτερος Εγώ», «Χαμένες Ψυχές» καθώς και ο ολοκαίνουργιος «Κάθαρσις» τα καλύπτουν και με το παραπάνω.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να ληφθούν το επόμενο διάστημα με την εταιρία παραγωγής να είναι σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους της δημοφιλούς πλατφόρμας και αν όλα πάνε καλά και το «Έτερος Εγώ» βρεθεί στο Netflix.

Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται ασφαλώς για τεράστια επιτυχία καλλιτεχνική, αλλά και οικονομική, μια και τότε θα μιλάμε για την πρώτη ελληνική σειρά που προβλήθηκε στο Netflix. Εξάλλου η ανταπόκριση και η τηλεθέαση που γνωρίζουν οι σειρές που προβάλλονται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα υψηλές.