Ταινίες στην τηλεόραση (19/1): Skiptrace, Σκοτεινός Κώδικας, Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (19/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (19/1): Skiptrace, Σκοτεινός Κώδικας, Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Skiptrace». Ο Μπέρνι Τσαν, ντετέκτιβ του Χονγκ Κονγκ, κυνηγάει τον διαβόητο μεγαλοκακοποιό, Βίκτορ Γουόνγκ για σχεδόν μία δεκαετία. Όταν η νεαρή ανιψιά του, η Σαμάνθα, βρίσκεται άσχημα μπλεγμένη με το οργανωμένο συνδικάτο εγκλήματος του Γουόνγκ, ο Μπέρνι δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει τον μόνο άντρα, που μπορεί να τον βοηθήσει στη δύσκολη αποστολή του: τον φλύαρο τζογαδόρο, Κόνορ Γουάτς.

Ο Μπέρνι ξεκινά τώρα κούρσα ενάντια στον χρόνο για να φέρει ξανά στο Χονγκ Κονγκ τον Κόνορ, και το αταίριαστο δίδυμο ξεκινάει μια απίθανη περιπέτεια από τα χιονισμένα όρη της Μογγολίας, ως την αχανή έρημο Γκόμπι.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 102 λεπτά

Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Τζόνι Νόξβιλ, Μπίνγκμπινγκ Φαν, Ιβ Τόρες, Γουίνστον Τσάο

Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Σκοτεινός Κώδικας». Η προφητεία μιας νεαρής κοπέλας, γραμμένη το 1959 σε κώδικα γεμάτο αριθμούς, φτάνει μετά από 50 χρόνια στα χέρια ενός καθηγητή πανεπιστημίου.

Μελετώντας τη, θ' ανακαλύψει ότι αφορά την οικογένειά του αλλά και μια άμεση απειλή για όλη την ανθρωπότητα.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλεξ Πρόγιας

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Ρόουζ Μπερν, Λάρα Ρόμπινσον, Τσάντλερ Κάντερμπερι

Στις 22:00 το Mega θα προβάλει την ταινία «Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα». Τέσσερις έφηβοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι και αποφασίζουν να…τολμήσουν να παίξουν. Ένα βίντεογκέιμ κάπως διαφορετικό από όλα τα άλλα αφού τους «ρουφάει» σε μια αληθινή πίστα και τους μετατρέπει σε αληθινούς ήρωες ενός παιχνιδιού επιβίωσης σε μια επικίνδυνη ζούγκλα.

Μία ταινία, από τις διασημότερες οικογενειακές περιπέτειες των ’90s, βασισμένη στο βιβλίο του Κρις βαν Άλσμπουργκ «Jumanji» με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, εκσυγχρονίζεται, γίνεται ανώτερη της πρωτότυπης, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών μεγάλης εμπορικής απήχησης, που πατάει γκάζια και συντρίβει τα ταμεία αγγίζοντας το $ 1 δις σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 118 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν

Παίζουν: Ντουέιν Τζονσον, Κέβιν Χαρτ, Τζακ Μπλακ, Κάρεν Γκίλαν