Πού θα κάνεις ρεβεγιόν; Ρέμος, Κορομηλά, Αργυρός, Θεοδωρίδου, Μποφίλιου, ΠΥΞ ΛΑΞ, Πασχαλίδης στην TV

Δείτε τι ετοιμάζουν τα κανάλια και ετοιμαστείτε κι εσείς για ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην τηλεόραση. Πού θα βρίσκονται Ρέμος, Κορομηλά, Αργυρός, Θεοδωρίδου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Μποφίλιου, ΠΥΞ ΛΑΞ, Πασχαλίδης...

Πού θα κάνεις ρεβεγιόν; Ρέμος, Κορομηλά, Αργυρός, Θεοδωρίδου, Μποφίλιου, ΠΥΞ ΛΑΞ, Πασχαλίδης στην TV

Το lockdown δεν ευνοεί τις μετακινήσεις, συνεπώς οι περισσότεροι θα κάνουμε ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην τηλεόραση. Ο καθένας θα διαλέξει το πρόγραμμα που του αρέσει περισσότερο και με αυτό θα αλλάξει χρόνο. Ας δούμε τι έχουν προγραμματίσει τα κανάλια σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν τα ίδια δώσει.

Ρέμος και Κορομηλά οι οικοδεσπότες

Ο Αντώνης Ρέμος, ο αγαπημένος της μουσικής σκηνής, και η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια που έχει σφραγίσει την ελληνική τηλεόραση, θα είναι οι οικοδεσπότες του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν του MEGA.
Στο τρίωρο show που θα ξεκινήσει στις 10 παρά τέταρτο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τους τηλεθεατές περιμένει μεγάλος διαγωνισμός με έπαθλο ένα αυτοκίνητο SUV, αξίας 22.400 ευρώ.
Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA.
Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της γενιάς του με τις αξεπέραστες επιτυχίες και η Ρούλα Κορομηλά, η αγαπημένη παρουσιάστρια, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία… MEGA Πρωτοχρονιά.
Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής σε μοναδικές και ανατρεπτικές συναντήσεις με αγαπημένους φίλους, χαρίζουν σημαντικές στιγμές με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο show ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.
«Δίνουμε ραντεβού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA και μπαίνουμε στο 2021 με πολλή μουσική, τραγούδι, κέφι και ευχές για μία διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα χρονιά», λέει το Mega.

Αργυρός, Θεοδωρίδου και Σπύρος Παπαδόπουλος

Σε άλλη… γειτονιά, αυτή του ΣΚΑΪ μας περιμένει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Μαζί του ο Κωνσταντίνος Αργυρός. «Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και τον Σπύρο Παπαδόπουλο την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 22.15 στον ΣΚΑΪ. Μία ξεχωριστή παραμονή πρωτοχρονιάς γεμάτη λάμψη, χαρά, θετική ενέργεια και αστείρευτο κέφι.
Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον πιο επιτυχημένο καλλιτέχνη της γενιάς του και τους φίλους του: Νατάσα Θεοδωρίδου, Χάρη Βαρθακούρη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστο Νικολόπουλο, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και Ήβη Αδάμου θα κάνουμε αλλαγή χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο. Οι καλλιτέχνες απογειώνουν το κέφι, χαρίζοντάς μας πολυαγαπημένες επιτυχίες και μας ξεσηκώνουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες.
Μαζί τους σε αυτό το ανεπανάληπτο ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς είναι μία παρέα εκλεκτών καλεσμένων που την απαρτίζουν οι: Λευτέρης Πετρούνιας, Ιωάννα Μαλέσκου, Κούλλης Νικολάου, Φανή Χαλκιά, Χρήστος Βολικάκης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Δαλάκα, Ντόρα Μακρυγιάννη, Σόφη Πασχάλη, Μικαέλα Φωτιάδη, Σπύρος Νικολαΐδης Βίκυ Κάβουρα, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Μηλιόγλου, Γιάννης Αθητάκης, Ρένος Ρώτας, και Κορίνα Πολίτη».

Με Just the two of Us

Το Open υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, κέφι και χορό. Συγκεκριμένα, «το OPEN έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του ένα τετράωρο μουσικό πρόγραμμα με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, να ερμηνεύουν τις σημαντικότερες επιτυχίες τους.
Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Καρράς,.. Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Ελένη Φουρέϊρα, Μελίνα Ασλανίδου, Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Καραφώτης, Snik, Mad Clip, Ζόζεφιν και ο Γιώργος Θεοφάνους σε μοναδικές στιγμές, αποχαιρετούν το 2020 και καλωσορίζουν το 2021, στο πιο κεφάτο εορταστικό πρόγραμμα που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Θα θυμηθούμε αγαπημένες τους εμφανίσεις από το «Just the two of Us» αλλά και από το «OPEN NEW YEAR» σε ένα non stop τραγουδιστικό πρόγραμμα.
Ακόμα, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου οι παρουσιαστές του OPEN δίνουν στους τηλεθεατές τις δικές τους ευχές για μια χαρούμενη και γεμάτη όμορφες στιγμές καινούργια χρονιά».

Μποφίλιου, Δεληβοριάς, ΠΥΞ ΛΑΞ, Πασχαλίδης

Η ΕΡΤ1, στις 23:45, συνδέεται απευθείας με τον Δήμο Αθηναίων που διοργανώνει ένα ξεχωριστό και ατμοσφαιρικό θέαμα για την υποδοχή νέου χρόνου.
Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, στις 00:05, αρχίζει το «Jukebox» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη στην πρώτη μεγάλη συναυλία του 2021, σε αποκλειστική μετάδοση από την ΕΡΤ1! Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Μουσικό κουτί» μάς κρατούν συντροφιά για τέσσερις ολόκληρες ώρες! Η Νατάσα Μποφίλιου με τον Φοίβο Δεληβοριά, οι ΠΥΞ ΛΑΞ με τον Στέλιο Διονυσίου, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τη Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Θηβαίος με την Τζώρτζια Κεφαλά, ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Μανώλης Φάμελλος με την Πέννυ Μπαλτατζή και τη Nalyssa Green ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και υποδέχονται τη νέα χρονιά.