Οι ταινίες της ημέρας (21/12): Πολύ σκληρός για να πεθάνει (Die Hard)

Αυτές είναι οι ταινίες που θα παιχθούν στην τηλεόραση τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου - Ξεχωρίζει η κλασική ταινία του Μπρους Γουίλις «Πολύ σκληρός για να πεθάνει».

Οι ταινίες της ημέρας (21/12): Πολύ σκληρός για να πεθάνει (Die Hard)

ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ 2 (RIDE ALONG 2), 21:00 - STAR

Έτος: 2016

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Κέβιν Χαρτ, Άις Κιούμπ, Μπέντζαμιν Μπρατ, Ολίβια Μουν

Σκηνοθεσία: Τιμ Στόρι

Υπόθεση: Ο Μπεν, ένας μαθητευόμενος αστυνομικός, θέλει να γίνει ντετέκτιβ στο πλευρό του μελλοντικού κουνιάδου του, Τζέιμς. Παρά τις επιφυλάξεις του ο Τζέιμς δέχεται να ερευνήσει μαζί του μια υπόθεση στο Μαϊάμι, σύντομα όμως η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και θα απειλήσει τόσο τη λύση της υπόθεσης όσο και τον επικείμενο γάμο του Μπεν με την αγαπημένη του…

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ (DIE HARD), 23:15 - STAR


Έτος:1988

Διάρκεια:122 λεπτά

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπόνι Μπεντέλια, Ρεγκίνα Βελτζόνσον, Πολ Γκλίσον, Γουΐλιαμ Άθερτον

Σκηνοθεσία:Τζον Μακ Τίρναν

Υπόθεση: Η ταινία «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» (Die Hard) του 1988 έχει γίνει συνώνυμο με τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο εδώ και αρκετά χρόνια. Η ταινία αυτή θεωρείται δικαίως μία κλασική περιπέτεια. Ο αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη Τζων Μακλέιν πήγε στο Λος Άντζελες για να γιορτάσει με τη σύζυγο του στην εταιρία όπου εργάζονταν, αλλά τα σχέδια του άλλαξαν όταν ο Γερμανός τρομοκράτης Χανς Γκρούμπερ που τον υποδύεται ο ηθοποιός Άλαν Ρίκμαν, πιάνει ομήρους όλους όσους βρίσκονταν μέσα στην εταιρία. Ωστόσο, αυτό ήταν απλώς ο αντιπερισπασμός καθώς κρυφά την ίδια στιγμή εκτελούσε μία άψογα οργανωμένη κλοπή $640 εκατομμυρίων σε ομόλογα

BEOWULF, 02:00 - STAR

Έτος: 2007

Διάρκεια: 101 λεπτά

Παίζουν: Ρέι Γουίνστον, Ρόμπιν Ράιτ, Άντονι Χόπκινς, Αντζελίνα Τζολί, Μπρένταν Γκλίζον, Τζον Μάλκοβιτς, Κρίσπιν Γκλόβ

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζιμέκ

Yπόθεση: Στη μεσαιωνική Δανία, ο Γκρέντελ, ένας πανίσχυρος γίγαντας, σπέρνει τον τρόμο στο βασίλειο του άρχοντα Ρόθγκαρ. Ο γενναίος πολεμιστής Μπέογουλφ έρχεται για να τον αντιμετωπίσει, χωρίς όμως να γνωρίζει το μυστικό που κρύβει αυτός και η εκδικητική μητέρα του.

Blade Runner 2049, 01:20 - ΜΕGA

Έτος: 2017

Διάρκεια: 2 ώρες και 44 λεπτά

Παίζουν: Χάρισον Φορντ, Ραϊαν Γκόσλινγκ

Σκηνοθεσία: Ντένις Βιλνέβ

Υπόθεση: Ένας νεαρός μπλέιντ ράνερ ανακαλύπτει ένα επικίνδυνο, καλά κρυμμένο μυστικό που μοιάζει να συνδέεται με το παρελθόν του και μπορεί να αλλάξει τη σχέση ανθρώπων και ανδροειδών.