Ταινίες στην τηλεόραση (2/10): Τα 102 σκυλιά της Δαλματίας, Τροία

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (2/10): Τα 102 σκυλιά της Δαλματίας, Τροία

Στις 20:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Τα 102 σκυλιά της Δαλματίας». Η φοβερή Κρουέλα Ντε Βιλ, μετά την αποφυλάκισή της, διευθύνει ένα άσυλο αδέσποτων σκύλων. Όμως ο ακτιβισμός της για τα δικαιώματα των ζώων κρύβει σατανικά σχέδια υψηλής ραπτικής, καθώς το κρυφό όνειρό της είναι να φτιάξει ένα γούνινο παλτό από το δέρμα των 102 σκυλιών Δαλματίας.

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Τροία». Ο Πάρις, γιος του Πριάμου, βασιλιά της Τροίας, πείθει την Ελένη, να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και βασιλιά της Σπάρτης Μενέλαο και να τον ακολουθήσει στην πατρίδα του. Όταν ο Μενέλαος μαθαίνει για το συμβάν, ζητά τη βοήθεια του αδελφού του Αγαμέμνονα, βασιλιά των Μυκηνών, για να επιτεθεί στην Τροία με σκοπό να πάρει πίσω τη σύζυγό του. Ο Αγαμέμνονας, που βλέπει πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να επεκτείνει την εδαφική του κυριαρχία, οργανώνει την εκστρατεία: 1.000 πλοία μεταφέρουν 50.000 Έλληνες στρατιώτες, που τελικά στρατοπεδεύουν έξω από την Τροία.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα