Ταινίες στην τηλεόραση (7/9): Στην άκρη του νήματος, Νομοταγής πολίτης

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (7/9): Στην άκρη του νήματος, Νομοταγής πολίτης

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Στην άκρη του νήματος». Η κόρη ενός αστυνομικού δολοφονείται μπροστά στα μάτια του πατέρα της, ο οποίος υποψιάζεται πως ο στόχος ήταν ο ίδιος. Αρχίζοντας να ερευνά την υπόθεση, ανακαλύπτει ότι πίσω από τη διπλή ζωή της κόρης του κρύβεται μια θανάσιμη συνωμοσία.

Στις 23:30 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Νομοταγής πολίτης». Ο Κλάιντ Σέλτον, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, θα βρεθεί στη δραματική θέση να χάσει τη σύζυγο και την κόρη του από άγρια δολοφονία κατά τη διάρκεια μιας ληστείας στο σπίτι τους. Όταν οι δολοφόνοι συλλαμβάνονται, την υπόθεση αναλαμβάνει ο Νικ Ράις, ένας ματαιόδοξος εισαγγελέας της Φιλαδέλφειας. Κάποιοι άστοχοι χειρισμοί στην υπόθεση, όμως, θα οδηγήσουν τον Σέλτον να θεωρήσει ότι αδικείται και να πάρει ο ίδιος τη δικαιοσύνη στα χέρια του, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τον Νικ. Όταν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, ο φόβος κυριεύει την Φιλαδέλφεια καθώς οι στόχοι του Σέλτον δολοφονούνται άγρια ο ένας μετά τον άλλο και οι αρχές είναι ανίκανες να τον σταματήσουν. Μόνο ο Νικ μπορεί να βάλει τέλος σε όλο αυτό, αλλά για να το κάνει πρέπει να σκεφτεί πιο γρήγορα από τον πανέξυπνο αντίπαλό του. Καθώς η δική του πλέον οικογένεια βρίσκεται στο στόχαστρο του Σέλτον, ο Νικ παλεύει με το χρόνο έχοντας απέναντί του έναν δύσκολο αντίπαλο που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτόν.

Ένα τέταρτο αργότερα το Star θα προβάλει την ταινία «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι». Η Αναστάζια Στιλ, αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι, έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.