Ταινίες στην τηλεόραση (6/9): Χ-MEN: Η πρώτη γενιά, Pretty Woman, Ο ναυαγός

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (6/9).

Ταινίες στην τηλεόραση (6/9): Χ-MEN: Η πρώτη γενιά, Pretty Woman, Ο ναυαγός

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Ο ναυαγός». Ο Τσακ Νόλαντ εργάζεται ως μηχανικός συστημάτων στην εταιρία FedEx και ζει με την οικογένειά του μια εντελώς συνηθισμένη ζωή. Όμως ένα μοιραίο αεροπορικό ταξίδι θα αλλάξει τα πάντα. Το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει παθαίνει βλάβη και συντρίβεται στον ωκεανό. Ο Τσακ βρίσκεται ξαφνικά ναυαγός σε ένα έρημο νησί - ο αγώνας του για επιβίωση έχει μόλις αρχίσει.

Στις 22:10 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Pretty Woman». Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας, Έντουαρντ Λιούις έχει μόλις φτάσει στο Λος Άντζελες για μια επιχειρηματική εκδήλωση. Προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για τη σωστή διαδρομή, θα πέσει τυχαία πάνω σε μια πόρνη, τη Βίβιαν Γουάρντ, η οποία είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει. Όχι φυσικά χωρίς κάποιο αντίτιμο, αφού δε συνηθίζει να κάνει ποτέ κάτι δωρεάν. Κεραυνοβολημένος από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ο Έντουαρντ, προχωρά ένα βήμα παραπάνω και της προτείνει να γίνει η συνοδός του καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα βρίσκεται εκεί. Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα χρειαστεί. Η’ τουλάχιστον, έτσι νομίζει.

Στις 23:30 το Star θα προβάλει την ταινία «Χ-MEN: Η πρώτη γενιά». Προτού οι Τσαρλς Ξαβιέ και Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα, ήταν δύο νέοι άντρες, που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Πολύ πριν γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί, ήταν κολλητοί φίλοι, δούλευαν μαζί, αλλά και με άλλους μεταλλαγμένους, για να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή, που είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος.