Ταινίες στην τηλεόραση (4/9): First Kill, Έχει ο καιρός γυρίσματα, Πενήντα αποχρώσεις του γκρι

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (4/9): First Kill, Έχει ο καιρός γυρίσματα, Πενήντα αποχρώσεις του γκρι

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «First Kill». Σε μια προσπάθεια να επανασυνδεθεί με τον γιο του Ντάνι, ο Γουίλ, επιτυχημένος χρηματιστής της Γουόλ Στριτ, πηγαίνει με την οικογένεια του για διακοπές στο εξοχικό, όπου μεγάλωσε. Ενώ πατέρας και γιος έχουν πάει για κυνήγι, η εκδρομή τους παίρνει μια θανάσιμη τροπή όταν γίνονται μάρτυρες της δολοφονίας ενός διεφθαρμένου αστυνομικού, μετά από μια αποτυχημένη ληστεία τράπεζας.

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Έχει ο καιρός γυρίσματα». Ένας 40χρονος τηλεοπτικός παρουσιαστής του Δελτίου Καιρού, παρότι επιτυχημένος επαγγελματικά, είναι χωρισμένος από τη γυναίκα του, έχει μικρή επαφή με τα δυο παιδιά του, ενώ αναζητά την αναγνώριση από τον πατέρα του, διάσημο λογοτέχνη που έχει λίγους μήνες ζωής.

Στις 23:15 το Star θα προβάλει την ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι». Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της - ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν. Αφελής και αθώα, η Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.