Ταινίες στην τηλεόραση (3/9): Όλα τα λεφτά του κόσμου, For Life

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (3/9): Όλα τα λεφτά του κόσμου, For Life

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Όλα τα λεφτά του κόσμου». Το 1973 στη Ρώμη, ο 16χρονος Τζον Πολ Γκέτι, εγγονός του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο, πέφτει θύμα απαγωγής από μαφιόζους. Ο παππούς του όμως αρνείται πεισματικά να πληρώσει τα λύτρα, που απαιτούν οι απαγωγείς του. Η αφοσιωμένη μητέρα του Τζον αναλαμβάνει να πείσει τον δισεκατομμυριούχο παππού να αλλάξει γνώμη και να σώσει τον γιο της.

Τα μεσάνυχτα θα προβληθεί η τηλεοπτική σειρά «For Life» μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ένας φυλακισμένος γίνεται δικηγόρος, αναλαμβάνοντας υποθέσεις άλλων κρατουμένων, ενώ παράλληλα παλεύει να ανατρέψει τη δική του παράνομη καταδίκη. Ο πρωταγωνιστής, Άαρον Ουάλας (Νίκολας Πίνοκ) είναι ένας πρώην ιδιοκτήτης μπαρ, που καταδικάστηκε ισόβια για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην πραγματικότητα η παγίδα στήθηκε από έναν από τους υπαλλήλους του. Εκτίοντας την ποινή του, χωρίς δυνατότητα απαλλαγής, του δίνεται η άδεια να ασκήσει τον νόμο και εργάζεται πια για να βοηθήσει τους συγκρατούμενους του, ως συνήγορος τους στο δικαστήριο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.