Ταινίες στην τηλεόραση (1/9): Kingsman: Η μυστική υπηρεσία, Σκοτεινό μονοπάτι

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (1/9): Kingsman: Η μυστική υπηρεσία, Σκοτεινό μονοπάτι

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Kingsman: Η μυστική υπηρεσία». Όταν ο πατέρας του 5χρονου Έγκσι, θυσιάζει τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια μιας απόρρητης στρατιωτικής άσκησης, η οικογένειά του θα λάβει ένα ασυνήθιστο μετάλλιο. Το μετάλλιο αυτό συνοδεύεται από έναν τηλεφωνικό αριθμό, τον οποίον ο Έγκσι και η οικογένειά του θα πρέπει να καλέσουν μόνο όταν χρειαστούν κάποια πολύ σημαντική χάρη.

17 χρόνια αργότερα, ο νεαρός, που παράτησε πλέον το σχολείο, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία, για επικίνδυνη οδήγηση με κλεμμένο αυτοκίνητο, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το μετάλλιό του προκειμένου να καταφέρει να βγει από τη φυλακή.

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «Σκοτεινό μονοπάτι». Ένας Νεοϋορκέζος αστυνομικός πρώτης γραμμής που εργάζεται πλέον, παράνομα, ως ιδιωτικός ντετέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει έναν έμπορο ναρκωτικών να ξεσκεπάσει τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα