Ταινίες στην τηλεόραση (28/8): Οικογένεια Μίλερ, Transformers 2, Ασανσέρ για δύο

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (28/8): Οικογένεια Μίλερ, Transformers 2, Ασανσέρ για δύο

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ασανσέρ για δύο». Ο Άλεξ και η Ρουθ Κάρβερ ζουν σε ένα διαμέρισμα πέμπτου ορόφου, καθώς όμως το κτήριο δεν διαθέτει ασανσέρ, αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να μετακομίσουν σε άλλο διαμέρισμα, αφού η ηλικία τους δεν θα τους επιτρέπει σε λίγο να χρησιμοποιούν τις σκάλες. Ωστόσο, η απόφασή τους θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Παράλληλα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Transformers 2: Η εκδίκηση των ηττημένων». Όταν ο φοιτητής Σαμ Γουίτγουικι μαθαίνει την αλήθεια για την αρχαία προέλευση των Τρανσφόρμερς, αποφασίζει να δεχθεί το πεπρωμένο του και να ακολουθήσει τον Όπτιμους Πράιμ στον επικό αγώνα ενάντια στους Ντισέπτικονς, οι οποίοι έχουν επιστρέψει πιο ισχυροί από ποτέ και σχεδιάζουν να καταστρέψουν τον κόσμο.

Στις 22:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Οικογένεια Μίλερ». Ο Ντέιβιντ Μπερκ, ένας έμπορος μαριχουάνας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς του κλέβουν τα χρήματα αλλά και όλη την «πραμάτεια» με αποτέλεσμα να είναι χρεωμένος στον μεγαλοπρομηθευτή του, τον εκκεντρικό και επικίνδυνο, Μπραντ. Για να καταφέρει να ξεχρεώσει και να μείνει ζωντανός, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα μεγάλο φορτίο με εμπόρευμα. Για να τα καταφέρει έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο. Ποιος θα υποπτευθεί μια υποδειγματική οικογένεια;

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.