Ταινίες στην τηλεόραση (4/8): Αντικαταστάτες, Ο αριστερόχειρας, Η πτήση του Φοίνικα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (4/8): Αντικαταστάτες, Ο αριστερόχειρας, Η πτήση του Φοίνικα

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Αντικαταστάτες».Οι πράκτορες του FBI Τόμας Γκρίερ (Μπρους Γουίλις) και Τζένιφερ Πίτερς (Ράντα Μίτσελ) αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν μια δολοφονία. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που κάποιος δολοφονείται μέσα στην κοινωνία των αντικαταστατών - έναν ιδανικό κόσμο όπου το έγκλημα, ο πόνος και ο φόβος έχουν εκλείψει. Σε αυτή την ουτοπική κοινωνία οι άνθρωποι ζουν τις ζωές τους από απόσταση, από την ασφάλεια του σπιτιού τους, μέσα από ρομποτικούς αντικαταστάτες – σέξι, άψογες μηχανικές αναπαραστάσεις των εαυτών τους. Αναζητώντας τον ένοχο, ο Γκρίερ ανακαλύπτει ότι μια τεράστια συνωμοσία κρύβεται πίσω από το φαινόμενο των αντικαταστατών. Και όταν αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον προσωπικό του αντικαταστάτη, αποφασίζει να ρισκάρει την ίδια του τη ζωή για να λύσει το μυστήριο.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Η πτήση του Φοίνικα». Δυο πιλότοι πετάνε μέχρι τη Μογγολία για να απομακρύνουν το προσωπικό μιας βάσης πετρελαιοπηγών. Στο δρόμο της επιστροφής, πέφτουν σε μια τεράστια ανεμοθύελλα που καταστρέφει το αεροπλάνο τους. Έτσι, οι επιζώντες του δυστυχήματος καταλήγουν στην μογγολική έρημο χωρίς ελπίδα διάσωσης. Η μόνη τους ελπίδα είναι να χτίσουν ένα νέο αεροπλάνο από τα συντρίμμια του παλιού.

Την ίδια ώρα το Star θα προβάλει την ταινία «Ο αριστερόχειρας». Αν και αριστερόχειρας, ο Μπίλι «The Great» Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας ελαφριών βαρέων βαρών στο αμερικανικό πρωτάθλημα πυγμαχίας, χάρη κυρίως στην χαρακτηριστική επιθετική κίνηση «southpaw», και μοιάζει να τα έχει όλα: μία εντυπωσιακή καριέρα, μια υπέροχη οικογένεια, και έναν υπερπολυτελή τρόπο ζωής. Η ιδανική ζωή του, όμως, καταρρέει όταν ένα τραγικό συμβάν τον βυθίσει στον εθισμό του αλκοόλ και του στοιχίσει την καριέρα του, αλλά και την κηδεμονία της κόρης του. Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ, ιδιοκτήτης πλέον ενός φτωχικού συνοικιακού γυμναστηρίου, τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να βρει πάλι το δρόμο του προς την κορυφή.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.