Ταινίες στην τηλεόραση (31/7): Η νύφη το σκασε, Μην εμπιστεύεσαι κανέναν, Το θήραμα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (31/7): Η νύφη το σκασε, Μην εμπιστεύεσαι κανέναν, Το θήραμα

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Η νύφη το σκασε». Ένας δημοσιογράφος απολύεται από τη δουλειά του, γιατί έγραψε ένα άρθρο για μια επαρχιωτοπούλα, η οποία παράτησε σύξυλους τρεις γαμπρούς στην εκκλησία. Πηγαίνει να τη γνωρίσει από κοντά, πιστεύοντας ότι θα επαναλάβει το κατόρθωμά της, αλλά δεν φαντάζεται ότι ο υποψήφιος τέταρτος γαμπρός θα είναι ο ίδιος.

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν». Ο Γουίλ φτάνει στην Ισπανία για ολιγοήμερες διακοπές με ιστιοπλοϊκό, μαζί με την οικογένειά του. Αυτή είναι μια ευκαιρία για να ξεφύγει από τα δεκάδες προβλήματα, που αντιμετωπίζει μιας και η εταιρεία, που δημιούργησε, χρεοκόπησε. Όταν όμως η οικογένειά του απάγεται από μυστικούς πράκτορες, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια μυστηριώδη βαλίτσα, ο Γουίλ βρίσκεται ξαφνικά εν μέσω ενός ανελέητου κυνηγητού στους δρόμους της Μαδρίτης, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει μια συνωμοσία αλλά και το ύποπτο παρελθόν του πατέρα του, πριν να είναι πολύ αργά.

Ταυτόχρονα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Το θήραμα». Ένας ψυχρός και αδίστακτος επιχειρηματίας προσλαμβάνει έναν νεαρό οδηγό ιχνηλάτη για να τον βοηθήσει στο κυνήγι του στην έρημο Μοχάβι. Μετά από μια λάθος εκτίμηση για έναν στόχο, ο κυνηγός καταλήγει να σκοτώσει έναν άγνωστο στα βουνά. Για να μην συλληφθεί για φόνο εξ αμελείας και μην θέλοντας να θέσει σε κίνδυνο μια συμφωνία εκατομμυρίων που διαπραγματεύεται, αποφασίζει να φορτώσει τον φόνο στον οδηγό του. Αυτή η απόφασή του θα οδηγήσει σε ένα θανάσιμο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μέσα στην αφόρητη ζέστη της ερήμου που έχει μετατραπεί σε κόλαση και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξή του.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.