Οι Cate Blanchett και Yvonne Strahovski πρωταγωνιστούν στο Stateless του Netflix

Τέσσερις ιστορίες προσφυγιάς και απόδρασης στην ταινία «Stateless», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Cate Blanchett και Yvonne Strahovski.

Οι Cate Blanchett και Yvonne Strahovski πρωταγωνιστούν στο Stateless του Netflix

Η δημοφιλής streaming υπηρεσία, Netflix, συνεχίζει αδιάκοπα να εμπλουτίζει την πλατφόρμα της με νέο περιεχόμενο μέσα στο καλοκαίρι. Τώρα, έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από την επερχόμενη δραματική σειρά έξι επεισοδίων που ακούει στο όνομα Stateless. Υπεύθυνη του σόου είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Cate Blanchett, που συνεργάστηκε στενά με τους Tony Ayres και Elise McCredie για το project.

Αξίζει να σημειωθεί εκτός δημιουργός η Blanchett έχει και ένα «μικρό» ρόλο στη σειρά. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το Stateless θα μας πει την ιστορία τεσσάρων διαφορετικών ανθρώπων που βλέπουν τους εαυτούς τους να παγιδεύονται και να βρίσκονται σε αδιέξοδο σε ένα κέντρο κράτησης για μετανάστες στην Αυστραλία.

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Cate Blanchett, Yvonne Strahovski, Jai Courtney, Asher Keddie, Fayssal Bazzi, Dominic West και Marta Dusseldorp.

Το Stateless θα κάνει ποδαρικό στις 8 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.

Πηγή: unboxholics