Το «Πορεία» γιορτάζει με Γιούγκερμαν, Ύψωμα 731, Νύχτα της Ιγκουάνα (vids)

Το Θέατρο Πορεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Δημήτρης Τάρλοου, παρουσιάζουν για τη θεατρική σεζόν 2019 – 2020 ένα ενδιαφέρον και πολύπλευρο ρεπερτόριο, με παραστάσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Το «Πορεία» γιορτάζει με Γιούγκερμαν, Ύψωμα 731, Νύχτα της Ιγκουάνα (vids)

O Δημήτρης Τάρλοου δήλωσε: "Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους εμάς στο Θέατρο Πορεία, καθώς κλείνουμε 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα θεατρικά πράγματα του τόπου. Μέσα σ’ αυτές τις δύο δεκαετίες υλοποιήσαμε πολλούς από τους στόχους μας, με κυριότερο αυτόν της καθιέρωσης του ρεπερτορίου. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, επαναλαμβάνουμε τρεις από τις παραστάσεις μας και εμπλουτίζουμε το ρεπερτόριό μας με δύο νέες παραγωγές.

Ταυτόχρονα, κάνουμε πραγματικότητα ένα παλιό μας όνειρο, τη δημιουργία σχολής θεατρικής γραφής με το όνομα «Πυροδότηση», απαντώντας στο αίτημα του συνόλου του ελληνικού θεάτρου για την τόνωση της σύγχρονης θεατρικής γραφής. Δυο δόκιμοι κι αγαπητοί στο κοινό θεατρικοί συγγραφείς, ο Θανάσης Τριαρίδης και ο Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης θα ηγηθούν αυτής της προσπάθειας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Το Ευχαριστημένο της Μαρίνας Καραγάτση θα κλείσει τον εξαιρετικά επιτυχημένο τριετή κύκλο του με 13 τελευταίες παραστάσεις από τις 20 Σεπτεμβρίου. Το Ύψωμα 731 του Άρη Μπινιάρη, μια θαρραλέα ματιά πάνω στα δεινά του πολέμου, μετά τη συμμετοχή του σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα παιχτεί για 10 τελευταίες παραστάσεις από τις 4 Νοεμβρίου. Ο Γιούγκερμαν του Μ. Καραγάτση, το περσινό μας sold-out, θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν από τις 9 Οκτωβρίου και μάλιστα με ενδιαφέρουσες αντικαταστάσεις σε ρόλους – κλειδιά!

Και οι νέες μας παραγωγές: η Δόξα Κοινή, σε δραματουργία Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, βασίζεται στο ποίημα του Ανδρέα Εμπειρίκου Εις την οδόν των Φιλελλήνων, το οποίο εμπλουτίζεται με αποσπάσματα ποιημάτων κάποιων εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων της ελληνικής ποίησης, από τη Σαπφώ μέχρι τη δημοτική μας ποίηση, και από τον Καβάφη ως τον Ελύτη και τον Καββαδία. Μια καταπληκτική ευκαιρία για άσκηση στον ποιητικό λόγο, που τόσο λείπει από την καθημερινότητά μας, με ένα εξαιρετικό ensemble νέων ηθοποιών.

Τη σκυτάλη κατόπιν παίρνει η Μαρία Μαγκανάρη, μια ενδιαφέρουσα ανερχόμενη νέα δημιουργός, που σκηνοθετεί για το θέατρο Πορεία σε συμπαραγωγή με τον Θίασο Κανιγκούντα- προτσές, ένα από τα λιγότερο παιγμένα και περισσότερο σαγηνευτικά έργα του Tennessee Williams, τη Νύχτα της Ιγκουάνα, με ένα θαυμάσιο καστ ηθοποιών. Στο έργο του αυτό, ο Williams ξεφεύγει από τον ρεαλισμό και διερευνά τα ψυχικά τοπία των προσώπων μέσα απ’ το συμβολικό και το μεταφυσικό στοιχείο.

Φυσικά, δεν θα λείψουν οι παράλληλες εκδηλώσεις μας, συζητήσεις, ανοιχτές πρόβες, φιλοσοφικά brunch, μουσικές παραστάσεις, και πολλά άλλα! Ο κύκλος του Πορεία ολοένα και διευρύνεται! Καλό θεατρικό χειμώνα!

Δημήτρης Τάρλοου
Καλλιτεχνικός διευθυντής θεάτρου ΠΟΡΕΙΑ

Πρόγραμμα –

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ 2019 – 2020
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ
Μαρίνας Καραγάτση

Από 20 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2019

Το Ευχαριστημένο της Μαρίνας Καραγάτση, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές, τόσο για την προσέγγιση του πρωτοτύπου και τις ερμηνείες των ρόλων, όσο και για τη συζήτηση που προκάλεσε πάνω στην καλλιτεχνική προσωπικότητα και τον ρόλο της ως οικογενειάρχη, αλλά και στη σχέση πατέρα-παιδιού εν γένει. Η διασκευή του μυθιστορήματος, που μετατρέπει τους απολογητικούς, απολογιστικούς και συγχωρητικούς μονολόγους σε πλήρες θεατρικό έργο και που υπογράφει η Έρι Κύργια, μας μεταφέρει στο σπίτι της οικογένειας του συγγραφέα Μ. Καραγάτση. Μέσα σε τρεις ημέρες αγρύπνιας του λογοτέχνη και μέσα από το βλέμμα της μικρής Μαρίνας, αποκαλύπτονται όλα όσα στοίχειωσαν και πλήγωσαν μία από τις πιο γνωστές οικογένειες της Ελλάδας, ή μπορεί να στοιχειώνουν απλώς μία οικογένεια. Και αν οι σκοτεινές στιγμές υπερέχουν των φωτεινών, η συμφιλίωση με το παρελθόν αποδεικνύεται ο μόνος δρόμος…

Συντελεστές:

Διασκευή: Έρι Κύργια
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου
Σκηνικά – Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου
Μουσική: Nalyssa Green
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Σχεδιασμός μακιγιάζ: Εύη Ζαφειροπούλου
Σχεδιασμός κομμώσεων: Χρόνης Τζήμος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Δήμητρα Κουτσοκώστα, Θωμαΐς Γκερλεκτσή
Βοηθός σκηνογράφου – ενδυματολόγου: Αλέξανδρος Γαρνάβος
Εκγύμναση ηθοποιών: Χριστιάνα Κοσιάρη
Φωτογραφίες – βίντεο παράστασης: Βάσια Αναγνωστοπούλου

Διανομή:

Λασκαρώ: Καίτη Μανωλιδάκη
Μαρίνα: Σίσσυ Τουμάση
Μίνα: Σμαράγδα Σμυρναίου
Νίκη: Δανάη Σαριδάκη

Καραγάτσης: Χρήστος Μαλάκης

***
ΓΙΟΥΓΚΕΡΜΑΝ
Μ. Καραγάτση

Από 9 Οκτωβρίου 2019

Ο βίος κι η πολιτεία του γοητευτικού και δαιμόνιου Φιλανδού αριστοκράτη, που ανακάλυψε το «υψηλό» μέσα στην ελληνικότητα, μίλησε στις καρδιές των θεατών. Ο Γιάννης Στάνκογλου και ένα cast 20 πρωταγωνιστών, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αντικαταστάσεις, θα ξαναζωντανέψουν την συναρπαστική ιστορία που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό. Ο κεντρικός ήρωας, ο Φιλανδός Βασίλης Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν, γόνος πλούσιας οικογένειας, Ίλαρχος της Λευκής Φρουράς του τσάρου, ένας τυχοδιώκτης που παλεύει με τα φαντάσματά του, οδηγείται μετά τη ρωσική επανάσταση στην Ελλάδα.

Το παρελθόν του βαραίνει ένας φόνος, μια γυναίκα που μοιραζόταν μ’ έναν Ανθυπολοχαγό, εμπορία ναρκωτικών, κραιπάλες κάθε είδους, το ποτό, η χαρτοπαιξία, οι εκβιασμοί, οι απάτες… Δαιμόνιος και αδίστακτος, στη νέα του πατρίδα ανέρχεται κοινωνικά αποκτώντας μία σημαντική θέση στην τράπεζα, πλούτο και γόητρο, ένας «αλήτης αριστοκράτης» που κάτω απ’ τον αδυσώπητο ελληνικό ήλιο θα έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του, με τον αληθινό έρωτα και με το τραγικό στοιχείο. Το μυθιστόρημα, το τρίτο του συγγραφέα, γράφτηκε το 1938, δύο χρόνια μετά τη Χίμαιρα και πέντε χρόνια μετά τον Συνταγματάρχη Λιάπκιν, μαζί με τα οποία σχηματίζει την τριλογία με τίτλο Εγκλιματισμός κάτω από τον Φοίβο. Πλάι στο ενδελεχές ψυχογράφημα του ήρωα, ο «παραμυθάς από ράτσα» Καραγάτσης στο μυθιστόρημά του αυτό απεικονίζει με γλαφυρότητα την κοινωνική και πολιτική κατάσταση της μεσοπολεμικής Ελλάδας και καταθέτει την οπτική του γύρω από τη μπολσεβίκικη επανάσταση, τον κομμουνισμό, το τσαρικό καθεστώς.

Συντελεστές
Διασκευή: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου
Σκηνικά: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, Δημήτρης Αγγέλης
Κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Πρωτότυπη Μουσική: Κατερίνα Πολέμη
Μουσικές προσαρμογές – Ηχοτοπία: Λήδα Μανιατάκου, Λένα Χατζηγρηγορίου
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Χορογραφία – Επιμέλεια κίνησης: Κορίνα Κόκκαλη
Σχεδιασμός μακιγιάζ: Εύη Ζαφειροπούλου
Σχεδιασμός κομμώσεων: Χρόνης Τζήμος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Δήμητρα Κουτσοκώστα, Θωμαΐς Γκερλεγκτσή, Ελένη Χαλαστάνη
Βοηθοί ενδυματολόγου: Αλέξανδρος Γαρνάβος, Λίνα Σταυροπούλου
Βοηθός χορογράφου: Χριστιάνα Κοσιάρη
Βοηθός φωτιστή: Ναυσικά Χριστοδουλάκου
Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου

ΔΙΑΝΟΜΗ

Γιούγκερμαν: Γιάννης Στάνκογλου
Μιχάλης Καραμάνος / Σύλβεστρος: Χρήστος Μαλάκης
Ντάινα / Λίλη: Βασιλική Τρουφάκου
Βούλα: Θάλεια Σταματέλου
Γιώργος Μάζης / Αστυφύλακας: Γιάννης Σοφολόγης
Κλεό / Μάγκας 2: Αλέξανδρος Βαμβούκος
Σκλαβογιάννης / Διευθυντής Τραπέζης / Ντε Κρεσύ: Χάρης Εμμανουήλ
Θωμάς Παπαδέλης / Σύμβουλος οικονομικών / Καρλ: Γιάννης Νταλιάνης
Αλκμήνη / Σάσα: Δανάη Σαριδάκη
Ασπασία / μητέρα Καραμάνου: Καίτη Μανωλιδάκη
Νίτσα / γυναίκα που τραγουδά / Αντιόπη: Λήδα Μανιατάκου
Λιάπκιν / Μόγιας / Πρίγκηψ Αρκάνωφ: Δημήτρης Μπίτος
Γερο-Στρατής / Υπηρέτης: Νίκος Καλαμό
Μάγκας 1 / Παύλος / Νεαρός: Αλκιβιάδης Μαγγόνας
Κοσμική καλλονή / Πόρνη 2 / Συνοδός Γιώργου: Μπίλιω Μαρνέλη
Τσιγγάνα / Πόρνη 1 / Συνοδός Κλεό / Ελίζ: Ειρήνη – Ερωφίλη Κλέπκου
Νάσος / Υπάλληλος / Τραπεζικός: Ανδρέας Νάτσιος
Γυναίκα συνοδός: Στεφανία Γώγου
Μικρός Γιούγκερμαν: Άγγελος Πιλιτσίδης, Μάριος Σουμάτης, Αντώνης Στάμου, Φίλιππος Τάρλοου
Ζωντανά παίζει μουσική η Στέλλα Ζιοπούλου

***
Ύψωμα 731
Άρη Μπινιάρη

Από 4 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2019

Το 1941, στο Ύψωμα 731, ο ολιγάριθμος ελληνικός στρατός κατορθώνει μια συντριπτική νίκη επί του πολυάριθμου ιταλικού στρατού του Μουσολίνι, στην προσπάθεια του τελευταίου να καταλάβει την Ελλάδα. Στη μάχη που δόθηκε τα γεγονότα και οι αριθμοί αγγίζουν τη σφαίρα του παράδοξου όσον αφορά τον μικρό αριθμό των Ελλήνων οπλιτών αλλά και τους τρόπους με τους οποίους αντιμετώπισαν μία ιταλική επίθεση μυθικών διαστάσεων.

Στην παράσταση, με όχημα την αφήγηση των γεγονότων, η μάχη ανάγεται στο υπαρξιακό και ψυχικό πεδίο των ανθρώπων· εκεί όπου νικάει ο παράδοξος τρόπος σκέψης, αυτός που αντιβαίνει στην κοινή αντίληψη και έρχεται σε σύγκρουση με τις εκάστοτε κρατούσες αντιλήψεις ή την κοινή λογική· εκεί όπου η νίκη του παράδοξου τρόπου σκέψης περιέχει ως κεντρική έννοια την αξία της ελευθερίας, απέναντι σε μια δύναμη που αρχικά φαντάζει άτρωτη και που προσπαθεί βίαια να εγκαθιδρύσει στο υπαρξιακό και ψυχικό πεδίο των ανθρώπων ένα πρότυπο κανονικότητας και ομογενοποίησης που τελικά μας απομονώνει από την ίδια τη ζωή. Πληροφορίες που αντλούνται από εφημερίδες και μαρτυρίες της εποχής, καθώς και συνεντεύξεις και απομνημονεύματα ανθρώπων που συμμετείχαν στη μάχη, μεταστοιχειώνονται σε μουσική, κίνηση και λόγο.

Συντελεστές
Κείμενο: Άρης Μπινιάρης
Σκηνοθεσία: Άρης Μπινιάρης
Σκηνικά – Κοστούμια: Πάρις Μέξης
Φωτισμοί: Πάρις Μέξης, Άρης Μπινιάρης
Σύνθεση και εκτέλεση μουσικής: Βίκτωρας Κουλουμπής (μπάσο), Πάνος Σαρδέλης (τύμπανα), Χρήστος Γεωργόπουλος (κιθάρα)
Βοηθός σκηνοθέτη: Δώρα Ξαγοράρη
Βοηθός σκηνογράφου: Δέσποινα Φαρίδου
Βοηθός ενδυματολόγου: Δάφνη Ηλιοπούλου
Φωτογραφίες & video: Πάτροκλος Σκαφίδας
Παίζουν: Άρης Μπινιάρης, Κωνσταντίνος Σεβδαλής

***
Heliotopia
Κορίνα Κόκκαλη

Δευτέρα 16, Τρίτη 17, Δευτέρα 23 & Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Το έργο Heliotopia κινείται ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, το ασυνείδητο και το συνειδητό. Η Μελίσσα μας αφηγείται με το σώμα της το ταξίδι που διανύει από το βίωμα της απώλειας, τη συνειδητοποίησή της και την αντιμετώπισή της. Η απώλεια μπορεί να είναι ερωτική, μπορεί να είναι η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, μπορεί να είναι η ακούσια ή και βίαιη απομάκρυνση από τον τόπο μας και από την οικογένειά μας, μπορεί ακόμα να’ ναι η πρωταρχική αποκόλληση από τη μήτρα της μητέρας μας.

Η προσωπική της ιστορία συναντά τις ιστορίες άλλων γυναικών, γίνεται ένα μαζί τους και μας μεταφέρει πολλά διαφορετικά βιώματα. Μέσα από εργαστήρια αφήγησης, κίνησης και μουσικής με γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες στην Αθήνα σε συνεργασία με το Δίκτυο «Μέλισσα», συλλέγουμε τις φωνές τους, μαθαίνουμε από αυτές και τις μοιραζόμαστε.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία-χορογραφία: Κορίνα Κόκκαλη
Ζωντανή μουσική-σύνθεση: Κατερίνα Πολέμη
Δραματολογία: Simon Gleave
Σκηνικά & Ενδυματολογία: Τζίνα Ηλιοπούλου & Λίνα Σταυροπούλου
Κατασκευή κοστουμιού: Keno_Athens, Χαράλαμπος Νικολάου
Φωτισμός: Αλέκος Αναστασίου

Ερμηνεύει η Ειρήνη Φαναριώτη

***
ΔΟΞΑ ΚΟΙΝΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ

Στρατής Πασχάλης

Από 27 Ιανουαρίου 2020

Η ενασχόληση με το ελληνικό φως και τη λογοτεχνία απασχολεί το Θέατρο Πορεία και κατά τη νέα θεατρική περίοδο 2019-2020, αν και αυτή τη φορά η προσοχή στρέφεται σε ήδη «εγκλιματισμένους» κάτω από τον Φοίβο, σε Έλληνες από τις απαρχές τους μέχρι σήμερα.

Με αφορμή την εικόνα της επικήδειας πομπής στην «Οδό Φιλελλήνων» από την «Οκτάνα» του Ανδρέα Εμπειρίκου, στήνεται μια παράσταση-επιστροφή στις ρίζες, τις κοινές μας δόξες και τον Έρωτα, τον πανταχού παρόντα Θεό των Ελλήνων, τη γενεσιουργό αιτία της ζωής και της ποίησης. Το κείμενο της παράστασης έχει επιμεληθεί ο ποιητής Στρατής Πασχάλης, σταθερός συνεργάτης του Θεάτρου Πορεία. Πρόκειται για μια σύνθεση στίχων από πολλούς από τους μεγάλους ποιητές μας (Σαπφώ, Χορτάτσης, Κάλβος, Σολωμός, Καβάφης, Σεφέρης, Καρυωτάκης, Πολυδούρη, Λαπαθιώτης, Ελύτης, Καββαδίας, κ.ά.), που «μιλάνε» για τη Δόξα των Ελλήνων, αυτών που «πρώτοι έκαναν οίστρο της ζωής τον φόβο του θανάτου».

Στις πολλαπλές σκηνές και εικόνες του κειμένου, τα δύο αντίθετα ρεύματα της νεοελληνικής ποίησης, το σολωμικό και το καβαφικό, συνομιλούν και συμπράττουν ώστε να προκύψει η μαγική ένωση της νεωτερικότητας με την παράδοση. Έτσι, το σήμερα επιδρά στο χθες και το χτες επαναπροσδιορίζεται δίνοντας τη σκυτάλη στο Τώρα. Η εξαιρετικότητα, ο ρυθμός και η ειρωνεία του ποιητικού λόγου ενδύονται στο πλαίσιο της παράστασης μια «καθημερινή» περιβολή, με στόχο να συναντηθούμε για λίγο με τη χαμένη γοητεία της ερωτικής μέθης, που μπορεί να μας οδηγήσει στο βαθύ νόημα της ζωής και του θανάτου.

Συντελεστές
Σύνθεση κειμένου: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Μουσική: Λήδα Μανιατάκου
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Επιμέλεια Kίνησης: Κορίνα Κόκκαλη
Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Κουτσοκώστα
Βοηθός σκηνογράφου: Φιλάνθη Μπουγάτσου
Βοηθός ενδυματολόγου: Αλέξανδρος Γαρνάβος
Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου

Ηθοποιοί:
Αλέξανδρος Βαμβούκος
Λήδα Μανιατάκου
Ηλιάνα Μαυρομάτη
Άρης Μπαλής
Γιάννης Νταλιάνης
Διονύσης Πιφέας
Θάλεια Σταματέλου
Αρετή Τίλη
Σίσσυ Τουμάση
Ορέστης Χαλκιάς
Μουσικός επί σκηνής: Λένα Χατζηγρηγορίου

***
Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΙΓΚΟΥΑΝΑ
Tennessee Williams

Από 22 Απριλίου 2020

Το Θέατρο Πορεία παρουσιάζει τη «Νύχτα της Ιγκουάνα» σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη, ένα από πιο γοητευτικά, αν και λιγότερο παιγμένα στη χώρα μας έργα του Tennessee Williams. Αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σ’ έναν απομακρυσμένο λόφο κάπου στο Μεξικό. Μέσα στην πυκνή, τροπική βλάστηση, το «Costa Verde», ένα παρακμιακό ξενοδοχείο με ιδιοκτήτρια την υπερσεξουαλική Μαξίν, γίνεται το καταφύγιο κάποιων περιπλανώμενων ψυχών: ενός αποσχηματισμένου ιερέα -νυν ξεναγού- και μιας ζωγράφου που συνοδεύει τον υπέργηρο ποιητή παππού της. Για ένα εικοσιτετράωρο παρακολουθούμε τους ήρωες του έργου να έρχονται αντιμέτωποι με τα ζωτικά τους ψεύδη σχετικά με τη Ζωή, τη Θρησκεία, την Τέχνη, ενώ παράλληλα προσπαθούν να βρουν παρηγοριά στην “καλοσύνη των ξένων”.

Έργο γραμμένο το 1961, «η Νύχτα της Ιγκουάνα» θεωρείται το τελευταίο μεγάλο έργο του Tennessee Williams. Κατά κάποιον τρόπο αποτελεί έναν λαμπρό και θλιμμένο επίλογο, καθώς συνοψίζει τους χαρακτήρες και τις αγαπημένες θεματικές όλου του έργου του: μοναξιά και πρόσκαιρες συνευρέσεις, καταπιεσμένη σεξουαλικότητα και ενοχές, αμαρτία και Θεός, το δίπολο σώμα–ψυχή, η μνήμη που βασανίζει, τα παιδικά τραύματα και οι ψυχικές ασθένειες, ο κοινωνικός κανιβαλισμός, οι εξαρτήσεις.

Συντελεστές
Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Μαρία Μαγκανάρη
Σκηνικά – Κοστούμια: Τίνα Τζόκα
Φωτισμοί: Μαρία Γοζαδίνου
Μουσική σύνθεση: Nalyssa Green
Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου

Ηθοποιοί:
Κώστας Βασαρδάνης
Θανάσης Δόβρης
Ανθή Ευστρατιάδου
Βίκυ Κατσίκα
Σύρμω Κεκέ
Μαρία Κεχαγιόγλου
Γιώργος Μπινιάρης



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110