«After the End» στη σκηνή του Bios

Το ψυχολογικό θρίλερ «After the End» στη σκηνή του Bios

«After the End» στη σκηνή του Bios

Ένα ψυχολογικό θρίλερ για τα παιχνίδια του μυαλού που παίζουν οι άνθρωποι όταν βρεθούν σε αγχωτικές και κλειστοφοβικές καταστάσεις.

Το έργο «After the End» του βραβευμένου βρετανού συγγραφέα Dennis Kelly ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά από τις 9 Ιανουαρίου 2023 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη (9 μ.μ) στην κάτω σκηνή του BIOS. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ για τα παιχνίδια του μυαλού που παίζουν οι άνθρωποι όταν βρεθούν σε αγχωτικές και κλειστοφοβικές καταστάσεις. Στις ερμηνείες οι Άρης Κανέλλος και Σοφία Φυτιάνου.

Η υπόθεση

Η Λουίζ ξυπνάει σε ένα καταφύγιο μαζί με τον όχι και τόσο συμπαθή συνάδελφό της, Μαρκ. Το προηγούμενο βράδυ έχει συμβεί μια πυρηνική έκρηξη και ο Μαρκ τής έχει σώσει τη ζωή. Το καταφύγιο είναι δικό του. Πρέπει να συμβιώσουν μέχρι να τελειώσει όλο αυτό και να τους σώσουν. Μόνο όταν βρεθούν σε έναν κλειστοφοβικό κόσμο όπου μεγάλα θέματα –σεξ, πολιτική, εξουσία, έρωτας, φασισμός, ευθύνη, φιλίες, εμπιστοσύνη– έρχονται να επηρεάσουν τη σχέση τους, αρχίζει να αναδύεται ο πραγματικός τους εαυτός. Ποιός είναι ο θύτης και ποιός το θύμα; Πρέπει να επιβιώσουν ως το τέλος και μετά το τέλος. Μπορούμε να ξεφύγουμε πραγματικά από τα σημάδια μιας εμπειρίας που ήρθε να μας καθορίσει; Θα μπορούσα να σου κάνω πολύ κακό, αν ήμουν κακός άνθρωπος.

Προπώληση: Viva.gr

*Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 18 ετών. Περιέχει γυμνό, σκηνές βίας και κακοποίηση.