Οι Τρεις Αδελφές, η Ευρυδίκη και η Αγριόπαπια στις νέες on demand παραστάσεις από το Θέατρο Πορεία

Το θέατρο Πορεία προσθέτει στην on demand πλατφόρμα του, τρεις ακόμα εμβληματικές παραστάσεις: την Αγριόπαπια του Χένρικ Ίψεν, τις Τρεις Αδερφές του Αντόν Τσέχωφ και την Ευρυδίκη της Sarah Ruhl, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου.

Οι Τρεις Αδελφές, η Ευρυδίκη και η Αγριόπαπια στις νέες on demand παραστάσεις από το Θέατρο Πορεία

Το θέατρο Πορεία, κλείνοντας πάνω από έναν χρόνο αναγκαστικής αναστολής λειτουργίας, συνεχίζει να προσφέρει τις παραστάσεις του διαδικτυακά, έχοντας υλοποιήσει τη δική του πλατφόρμα αναμετάδοσης παραστάσεων: Πορεία on demand.

Προσθέτει λοιπόν τρεις ακόμα εμβληματικές παραστάσεις του, την Ευρυδίκη της Sarah Ruhl σε μετάφραση και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, την Αγριόπαπια του Χένρικ Ίψεν σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και τις Τρεις Αδερφές του Αντόν Τσέχωφ σε σκηνοθεσία και δραματουργία Δημήτρη Τάρλοου, δίνοντας την ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε από το σπίτι, οποιαδήποτε ώρα εσείς επιλέξετε.

Ήδη διαθέσιμα στην οn demand πλατφόρμα του θεάτρου είναι ο Γιούγκερμαν του Μ. Καραγάτση σε διασκευή Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση σε διασκευή Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, σε νέα κινηματογράφηση του περασμένου Νοεμβρίου, το Ευχαριστημένο, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Μαρίνας Καραγάτση σε διασκευή Έρις Κύργια και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και το Θείο Τραγί του Γιάννη Σκαρίμπα σε σκηνοθεσία και σύλληψη Άρη Μπινιάρη.

Οι θεατές που αγαπάνε το καλό θέατρο, μπορούν να παρακολουθήσουν μερικές από τις σημαντικότερες παραστάσεις του Θεάτρου Πορεία, κινηματογραφημένες ειδικά για θέαση on demand από πολλές κάμερες και με συναρπαστικό μοντάζ, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και φωτίζει πτυχές των παραστάσεων που ενδεχομένως να μην πρόσεχε κανείς αλλιώς. Μέσα στις προσφερόμενες επιλογές είναι οι αγγλικοί ή οι ελληνικοί υπότιτλοι για ξενόγλωσσους ή άτομα με προβλήματα ακοής.

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.poreiatheatre.com | poreiatheatre.com/video-on-demand

Πηγή: culturenow.gr