Nick Cave: Παρουσίασε λίστα με τα 50 πιο αγαπημένα του βιβλία

O διάσημος Aυστραλός τραγουδιστής Nick Cave παρουσίασε μία λίστα με τα 50 πιο αγαπημένα του βιβλία, ύστερα από αντίστοιχη ερώτηση που του υπέβαλε θαυμαστής.

Nick Cave: Παρουσίασε λίστα με τα 50 πιο αγαπημένα του βιβλία

Σε ακόμα ένα Red Hand Files, ο Nick Cave παρουσίασε μία λίστα με τα 50 πιο αγαπημένα του βιβλία, ύστερα από αντίστοιχη ερώτηση που του υπέβαλε θαυμαστής.

"Θα ήθελες να δημιουργήσεις μία λίστα με τα 40 βιβλία που αγαπάς;", ρωτήθηκε ο Cave. Και φυσικά απάντησε, δίνοντας μάλιστα 10 παραπάνω από το ζητούμενο βιβλία!

"Υπό κανονικές συνθήκες, για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, θα πήγαινα στα ράφια μου και θα επέλεγα 40 βιβλία. Όμως, τα ράφια μου είναι τελείως άδεια. Τα 5000+ βιβλία που έχω αποκτήσει κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, έχουν σταλεί στην Royal Danish Library της Κοπεγχάγης και τώρα είναι κομμάτι της απίστευτης έκθεσης 'Stranger Than Kindness'", ανέφερε ο Cave.

Όμως, απάντησε παρ'όλ'αυτά, σε αυτό το ερώτημα και ανάμεσα στους τίτλους που διάλεξε ήταν και οι εξής:

"America a Prophecy" – Jerome Rothenberg, "The Collected Poems of Emily Dickinson", "Moby Dick" – Herman Melville, "Poems of W. B. Yeats" – Selected by Seamus Heaney, "Inferno/From an Occult Diary" – August Strindberg και "Man’s Search for Meaning" – Viktor Frankl.

Πηγή: rockfm