Επίσημο: Η Στεφανία Λυμπερακάκη εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2020! (vid)

Η εκπροσώπηση της Ελλάδας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision από τη Στεφανία Λυμπερακάκη επισημοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Επίσημο: Η Στεφανία Λυμπερακάκη εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2020! (vid)

Πριν από μερικά λεπτά, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ανακοίνωσε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η καλλιτέχνιδα που θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision, είδηση που επιβεβαίωσε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

OMG FINALLY I can confirm the rumours that have been going around for a while now: YESSS I will proudly represent my country GREECE in the Eurovision Song Contest 2020 in Rotterdam!! It's so crazy to realize that this dream has actually come true!! Many thanks to ERT for giving me this opportunity! I hope to make my fellow Έλληνες and also all Nederlanders so proud! I will go for it 100% and I will not let you down!! ? ••• Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!! ? ••• #ESC2020 #Eurovision #Greece #ERT #SUPERG!RL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_) στις

Το ταλαντούχο κορίτσι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Ολλανδίας (θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ από τις 12 έως και τις 16 Μαΐου), είναι μόλις 18 ετών και έχει ήδη ασχοληθεί με το τραγούδι, την υποκριτική και την παρουσίαση.

Η Στεφανία γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Κατάγεται από το χωριό Σοφικό του Έβρου και επισκέπτεται πολύ συχνά τη χώρα μας. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ολλανδία (έχει 250.000 followers στο Instagram) και είναι πολύ αγαπητή στις μικρές ηλικίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Eurovision 2020: Σε διαφορετικούς ημιτελικούς Ελλάδα και Κύπρος!

Το φαβορί για εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2020 (vid)