Eurovision 2020: Σε διαφορετικούς ημιτελικούς Ελλάδα και Κύπρος!

Η Ελλάδα χάνει το 12άρι της Κύπρου μετά από πέντε χρόνια, αλλά δεν φοβάται με την εκρηκτική παρουσία της Στεφανίας Λυμπερακάκη που εγγυάται την πρόκριση στον τελικό της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας 

Eurovision 2020: Σε διαφορετικούς ημιτελικούς Ελλάδα και Κύπρος!

Μετά από πέντε χρόνια Ελλάδα και Κύπρος κληρώθηκαν σε διαφορετικούς ημιτελικούς στην Eurovision. Μετά την κλήρωση που έγινε για τον διαχωρισμό των χωρών, η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον 2ο ημιτελικό (14 Μαϊου), ενώ η Κύπρος στον 1ο (12 Μαϊου). Η φετινή διοργάνωση να θυμίσουμε θα γίνει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το φαβορί για εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2020 (vid)

Η είδηση αυτή σημαίνει ότι η Ελλάδα χάνει το κλασικό 12άρι της Κύπρου, αν και φέτος λογικά δεν θα το χρειαστούμε για την πρόκριση στον τελικό (16 Μαϊου).

Κι αυτό γιατί η φετινή εκπρόσωπός μας, η πιτσιρίκα Στεφανία Λυμπερακάκη αναμένεται να κλέψει την παράσταση με ένα πολύ δυνατό κομμάτι που θα επιμεληθούν οι «ειδικοί» Δημήτρης Κοντόπουλος και Φωκάς Ευαγγελινός.

Η 18χρονη Στεφανία (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα απ΄ την ΕΡΤ αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι αυτή) θα παίξει εντός έδρας, καθώς έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Την Κύπρο θα εκπροσωπήσει ο Ελληνογερμανοαμερικανός Σάντρο Νίκολας.