«Sold out» η συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η προπώληση και σε μόλις 48 ώρες εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια!

«Sold out» η συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Η επιστροφή του Αντρέα Μποτσέλι στην Ελλάδα, στέφθηκε με επιτυχία αφού τα εισιτήρια της συναυλίας του, που θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο, εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Ο διάσημος τενόρος, που οδήγησε την κλασσική μουσική στην κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα στη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία κάτω από τα αστέρια. Μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο καλλιτέχνη, Φράνκο Τζεφιρέλι που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και μια διοργάνωση για καλό σκοπό από το «Κοινωφελές Ίδρυμα International Foundation for Greece (IFG)». Ο ίδιος ο Αντρέα Μποτσέλι στηρίζει χρόνια τον οργανισμό και είναι μάλιστα επίτιμος πρόεδρος του. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν - μεταξύ άλλων - στον εφοδιασμό των σχολείων της Ελληνικής επικράτειας με πετρέλαιο θέρμανσης και των νοσοκομείων με νέο ιατρικό εξοπλισμό.

Είναι λογικό λοιπόν να εξαντληθούν τόσο γρήγορα τα εισιτήρια αφού τα έσοδα θα διατεθούν για ιερό σκοπό αλλά επίσης επειδή όποιος πάει θα έχει τη δυνατότητα να δει live αυτή τη μεγάλη μορφή της κλασσικής μουσικής σκηνής, που μαγεύει με την φωνή του.

Μετά από την επιτυχία ρεκόρ, η διοργανωτές ήδη συζητούν για πιθανότητα δεύτερης ημερομηνίας. Γεγονός δύσκολο να επιτευχθεί λόγω του «κλεισμένου» προγράμματος του διάσημου τενόρου.

Μαζί του σε αυτό το ειδυλλιακό μουσικό ταξίδι, θα είναι η χορωδία και η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, που θα διευθύνει ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους μαέστρους, ο Marcello Rota. Σπέσιαλ εμφάνιση του Έλληνα, Βασίλη Λέκκα.