O θρυλικός Μπομπ Ντύλαν ξαναχτυπά

Η Panik Records και η Sony Music επανεκδίδουν σε νέα εκδοχή το album "Bob Dylan – The Complete Budokan 1978" στις 17 Νοεμβρίου.

O θρυλικός Μπομπ Ντύλαν ξαναχτυπά

Η περιοδεία "The Bob Dylan World Tour 1978" ταυτίστηκε με το παρθενικό ταξίδι του καλλιτέχνη στον κόσμο. Η περιοδεία αυτή ολοκληρώθηκε με 114 εμφανίσεις σε Ασία, Ωκεανία, Νότια Αμερική και Ευρώπη συγκεντρώνοντας συνολικά περισσότερους από 2 εκατομμύρια θεατές.

Η αρχή έγινε με με 11 ιστορικές εμφανίσεις: ο Ντύλαν τραγούδησε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία σε 8 περιπτώσεις. Δύο από αυτές, στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, ηχογραφήθηκαν για την κυκλοφορία "Bob Dylan At Budokan", ένα διπλό LP κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Νοέμβριο του 1978 και στον κόσμο τον Απρίλιο του 1979. Το "The Complete Budokan 1978" σηματοδοτεί και την πρώτη φορά που ολόκληρες ηχογραφημένες εμφανίσεις κυκλοφόρησαν σε δίσκο.

Σύμφωνα με τον Tetsuya Shiroki, συμπαραγωγό του "The Complete Budokan 1978", για τη νέα κυκλοφορία χρησιμοποιήθηκαν οι αρχικές μήτρες: «Αντικατοπτρίζει 2 μέρες από μία ιστορική περιοδεία. Τίποτα δεν έχει αλλάξει ή αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο».