10 χρόνια μνήμης: Συναυλία – αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Βράχων

Δέκα χρόνια χωρίς τον Μάριο Τόκα, «10 χρόνια μνήμης» σε μια συναυλία – αφιέρωμα στα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στο ατμοσφαιρικό Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα.

10 χρόνια μνήμης: Συναυλία – αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Βράχων

Ένα μουσικό αφιέρωμα, γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα, με εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας, με τραγούδια της παρέας, του αγώνα, του έρωτα, της ψυχής. Τραγούδια- σταθμοί στο μουσικό γίγνεσθαι, όπως «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δίδυμα φεγγάρια», «Αννούλα του χιονιά», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Στις ξερολιθιές» αλλά και «Η Δική μου πατρίδα», «Πενταδάκτυλος», τραγούδια για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Στην παράσταση «ζωντανεύει» το έργο και η προσφορά του συνθέτη στο ελληνικό τραγούδι, καθώς και η αξιομνημόνευτη προσωπικότητά του, επιχειρώντας να θυμίσει στο κοινό τη σύντομη αλλά λαμπρή πορεία του. Σε μια περίοδο που η κοινωνία έχει ανάγκη από ανάταση ψυχής, τα τραγούδια του Μάριου Τόκα μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δύναμης.

Συντελεστές:

Tραγουδούν:

Γιάννης Κότσιρας

Γιώτα Νέγκα

Μίλτος Πασχαλίδης

Μπάμπης Στόκας κ.α.

Διευθύνει ο μαέστρος Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Καλλιτεχνική επιμέλεια και σύνθεση προγράμματος: Ηλίας Μπενέτος

Σύμβουλος προγράμματος: Αμαλία Τόκα

Παραγωγή: ΚΡΙΚΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ «Στη Σκιά Των Βράχων 2018»: Η μεγάλη καλοκαιρινή συνάντηση!

Ημερομηνία:

10/09/2018

Ώρα: 21:00

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.festivalvraxon.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox