Επίθεση-βιτριόλι: Προσήχθη η φερόμενη ως βασική ύποπτος

Προσήχθη 35χρονη γυναίκα που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Επίθεση-βιτριόλι: Προσήχθη η φερόμενη ως βασική ύποπτος

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της ανάκρισης, για 35χρονη γυναίκα που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η ύποπτη έχει προσαχθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και ανακρίνεται. Φαίνεται ότι άφησε ψηφιακά ίχνη από χρήση τηλεκάρτας και κινητού τηλεφώνου.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία: «Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

Στο μεταξύ, επεξεργασία περίπου 10.000 τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, πραγματοποιείται από τους ειδικούς, και οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα, θα εντοπιστεί η δράστιδα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν, τι μπορεί να αλλάξει

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 34χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Επίσης, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει, έως σήμερα, κάποιο πρόσωπο, αλλά ούτε και μια φωνή από ηχητική καταγραφή.