Χαρδαλιάς: «Θετική η εμπειρία από άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων- Επαναλειτουργούν οι δομές πρόνοιας»

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συμπλήρωσε  πως από αύριο Δευτέρα (25/05) επαναλειτουργούν οι ανοικτές δομές πρόνοιας για παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες.

Χαρδαλιάς: «Θετική η εμπειρία από άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων- Επαναλειτουργούν οι δομές πρόνοιας»

Ομαλή είναι η εξέλιξη στη φάση του ανοίγματος, με τα έως τώρα στοιχεία, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. Όπως τόνισε, κατά την ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας, τα επιδημιολογικά στοιχεία είναι καλά και οι συστάσεις σε γενικές γραμμές τηρούνται.

Από κει και πέρα, υποστήριξε ότι η εμπειρία από το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων ήταν θετική, ενώ αντίστοιχη είναι και η εμπειρία από άλλες χώρες.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως από αύριο Δευτέρα (25/05) επαναλειτουργούν οι ανοικτές δομές πρόνοιας για παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες.

Σε ότι αφορά στις πτήσεις εξωτερικού ενημέρωσε ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες έφτασαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας 15 ακόμα αεροσκάφη, τα οποία μετέφεραν περισσότερα από 1.310 άτομα και όλα τα δείγματα που έχουν ελεγχθεί μέχρι στιγμής ήταν αρνητικά.