Πέθανε ο θρύλος της κωμωδίας Τζέρι Στίλερ, πατέρας του Μπεν Στίλερ

Ο Τζέρι Στίλερ, ο βραβευμένος με Emmy Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός και πατέρας του Μπεν Στίλερ, πέθανε σε ηλικία 93 ετών.

Πέθανε ο θρύλος της κωμωδίας Τζέρι Στίλερ, πατέρας του Μπεν Στίλερ

Ο Τζέρι Στίλερ, ο βραβευμένος με Emmy Αμερικανός ηθοποιός και κωμικός πέθανε χθες σε ηλικία 93 ετών. Ο γιος του, ηθοποιός Μπεν Στίλερ, επιβεβαίωσε την ειδήση με ανάρτηση στο Twitter, όπου έγραψε:

«Λυπάμαι που ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου, Τζέρι Στίλερ, πέθανε -από φυσικά αίτια. Ήταν ένας σπουδαίος πατέρας και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Άνν, για περίπου 62 χρόνια. Θα μας λείψει πολύ. Σ’ αγαπώ μπαμπά».

Ο Τζέρι Στίλερ ήταν για πολλά χρόνια κωμικό ντουέτο με τη σύζυγό του Άνν Μίρα, η οποία πέθανε το 2015. Ήταν γνωστός για τον ρόλο του στις τηλεοπτικές κωμικές σειρές «Seinfeld» και «The King of Queens».

Γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στις 8 Ιουνίου 1927. Αν και μεγάλωσε στο Μπρούκλιν, μετακόμισε στο Lower East Side του Μανχάταν, όπου φοίτησε στο Γυμνάσιο.

Κατατάχθηκε στον στρατό κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και απέκτησε πτυχίο από τη Δραματική Σχολή από το Πανεπιστήμιο Syracuse της Νέας Υόρκης το 1950.

Ο Στίλερ γνώρισε τη Μίρα σε κάστινγκ στη Νέα Υόρκη το 1953, και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο.

naftemporiki.gr