Μητσοτάκης: «Ακούμε τους ειδικούς, μένουμε ασφαλείς» (tweet)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα προς τους πολίτες μέσω Twitter την Κυριακή (3/5), στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Μητσοτάκης: «Ακούμε τους ειδικούς, μένουμε ασφαλείς» (tweet)

Στα μέτρα προστασίας εν όψει της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα από αύριο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα με ανάρτησή του στο Twitter.

«Όπως ακούσαμε τους ειδικούς και μείναμε σπίτι, τώρα ακούμε τους ειδικούς για να μάθουμε το σωστό τρόπο να χρησιμοποιούμε τη μάσκα. Πλένουμε τα χέρια μας, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου θα μπορούν να μετακινούνται μόνο εντός Αττικής και όχι εκτός! Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε όλα τα νησιά, όπως και σε εκείνα του Σαρωνικού, που βρίσκονται κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Μάλιστα, έφερε παράδειγμα λέγοντας τα εξής: «Ένας κάτοικος της δυτικής Αθήνας, από το Περιστέρι, μπορεί να μετακινηθεί στο Σούνιο. Ο κάτοικος της Νέας Μάκρης, μπορεί να πάει στη Μάνδρα. Ο κάτοικος του Πειραιά μπορεί να πάει στον Κάλαμο.

Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου, όμως, δεν μπορούν να μετακινηθούν στα νησιά του Αργοσαρωνικού, στην Αίγινα, στη Σαλαμίνα, στο Αγκίστρι, στον Πόρο, στην Ύδρα, στις Σπέτσες, στα Κύθηρα».