Κορονοϊός: 133 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 58χρονη στην Αλεξανδρούπολη

Ένας ακόμα νεκρός στην Ελλάδα από κορονοϊό. Κατέληξε 58χρονη με υποκείμενα νοσήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Κορονοϊός: 133 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 58χρονη στην Αλεξανδρούπολη

Στους 133 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα από κορονοϊό, αφού πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι κατέληξε 58χρονη με υποκείμενα νοσήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε σημειωθεί ακόμα ένας θάνατος, με έναν 91χρονο να φεύγει από τη ζωή στο Σωτηρία, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου και αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Επίσης, το απόγευμα του Σαββάτου (25/4) κατέληξε ένας 78χρονος άνδρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Σημειώνεται ότι, κατά την ενημέρωση το απόγευμα του Σαββάτου (25/4), ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, ανέφερε ότι το τελευταίο 24ωρο (έως και την ώρα που έλαβε χώρα η ενημέρωση) δεν σημειώθηκε κανένας θάνατος από κορονοϊό στην ελληνική επικράτεια.

Παράλληλα, ο Τσιόδρας τόνισε επίσης ότι δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα εγκλωβισμένοι και σημείωσε ότι η αρμόδια επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά απόψε για να αποφασίσει τα μέτρα άρσης των περιορισμών που θα προτείνει.