Μπόρις Τζόνσον: Λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο σύμφωνα με την «Daily Mail»

Ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει στο νοσοκομείο μετά την εισαγωγή του την Κυριακή το βράδυ. Μάλιστα σύμφωνα με την «Daily Mail» λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο.

Μπόρις Τζόνσον: Λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο σύμφωνα με την «Daily Mail»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος πριν από λίγες μέρες βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, από την Κυριακή το βράδυ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Μάλιστα η εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει πως λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο.

Οι συνεργάτες του βέβαια επεσήμαναν: «Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται. Πηγαίνει καλά και προσδοκούμε να τον δούμε το συντομότερο δυνατό πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένουμε ότι θα επιστρέψει σύντομα στην πρωθυπουργική κατοικία».

Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ, ο Τζόνσον εισήχθη σε νοσοκομείο έπειτα από οδηγία του γιατρού του.

«Πρόκειται για προληπτικό μέτρο, καθώς επιμένουν τα συμπτώματα του κορονοϊού δέκα ημέρες μετά τη διάγνωση» αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Ντόμινικ Ρένι Ράαμπ, θα είναι εκείνος που θα έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή συνάντηση-ενημέρωση για τον κορονοϊό, από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον Τζόνσον.

«Όλοι οι Αμερικανοί προσεύχονται για αυτόν. Είναι ένας μεγάλος φίλος μου, ένας μεγάλος κύριος και ένας μεγάλος ηγέτης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός Πρόεδρος.