ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε Βύρωνα, Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι

Ενημέρωση της ΕΥΔΑΠ για διακοπή νερού σε Βύρωνα, Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου.

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε Βύρωνα, Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι

Διακοπή νερού, σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, σε συγκεκριμένα σημεία στην Αττική θα έχουμε σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου.

Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει ότι διακοπή νερού θα έχουμε σε συγκεκριμένες οδούς σε Βύρωνα, Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει: «Εκτιμώμενος χρόνος επαναφοράς υδροδότησης στις 15:00, εκτός απροόπτου».

Αναλυτικά οι οδοί και οι περιοχές, στις οποίες θα έχουμε διακοπή νερού:

ΒΥΡΩΝΑΣ
(ΒΥΡΩΝΑ, ΒΥΡΩΝΑΣ) Καραολη Δημητρίου και Φλέμιγκ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
(ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) Άρεως και Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΧΑΙΔΑΡΙ
(ΧΑΙΔΑΡΙ) Moύσχου και Απόλλωνος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ
(ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ) Τριπόλεως και Βύρωνος

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου - Χαιρετισμοί

Η δωρέα της ΕΥΔΑΠ

Δωρεά ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στο ΕΣΥ, για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ. ΗΕΥΔΑΠ θα προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλωσίμων. Επίσης, για την ενίσχυση μονάδων εντατικής θεραπείας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Επίσης, θα παρέχει δωρεάν υδροδότηση στα νοσοκομεία αναφοράς. Για το σκοπό αυτό έχει προβλεφθεί κονδύλι ύψους 500.000 ευρώ για όλη την περίοδο της κρίσης του κορονοϊού. Το συγκεκριμένο ποσό υπερκαλύπτει κάθε ανάγκη σε νερό.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής συνεχάρη την ΕΥΔΑΠ για τη σπουδαία πρωτοβουλία της. Τόνισε ότι: «Συνεισφέρει στην μεγάλη εθνική προσπάθεια για τη δημόσια υγεία. Στέκεται δίπλα στους πολίτες. Στηρίζει τα νοσοκομειακά ιδρύματα στα οποία δίνεται η μεγάλη μάχη εναντίον του COVID-19. Σε μία τόσο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο, δίνει το παράδειγμα για το τι σημαίνει εταιρική ευθύνη και κοινωνική προσφορά».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Χάρης Σαχίνης δήλωσε: «Σε μια πρωτοφανή κρίση σαν αυτή που βιώνουμε, η ΕΥΔΑΠ συνεχίζει με υπευθυνότητα την αποστολή της. Εξασφαλίζουμε την αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών προς την κοινωνία και τους καταναλωτές μας. Λαμβάνουμε κάθε αναγκαίο μέτρο προστασίας των εργαζομένων μας, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για τη συνέχιση της λειτουργίας μας. Και επιπλέον, ενισχύουμε το σύστημα υγείας της χώρας που δίνει τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Το ενισχύουμε διαθέτοντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού. Ακόμα, την κατανάλωση νερού στα νοσοκομεία αναφοράς».