Θετικός στον κορονοϊό ο Γεωργούντζος (pic)

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρα απ' όπου έστειλε το μήνυμα του.

Θετικός στον κορονοϊό ο Γεωργούντζος (pic)

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος. Από το απόγευμα της Τρίτης είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο γνωστός σπίκερ από τη Μεσσηνία είναι θετικός στον Covid-19 και την επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος με ανάρτηση του στο προφίλ του στο facebook επιβεβαίωσε πως πράγματι είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Δεν ανέφερα κάτι μέχρι για να μη σας ανησυχήσω… Δύσκολα όμως να “κρύψεις” κάτι τέτοιο… Είμαι δυνατός, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, με την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας θα τα καταφέρω, να είστε σίγουροι ρε! Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείου της Καλαμάτας και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου στην Πάτρα μας! Τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και πάνω απ’ όλα εσάς βέβαια όλους, τους χιλιάδες! Θα τα ξαναπούμε φυσικά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας