Netflix: Σταμάτησε να λειτουργεί στη Μ.Βρετανία!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Independent, το Netflix έχει σταματήσει τις τελευταίες ώρες να λειτουργεί

Netflix: Σταμάτησε να λειτουργεί στη Μ.Βρετανία!

Λόγω της κατάστασης που βιώνει όλος ο πλανήτης εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, o κόσμος μένει σπίτι και βρίσκει διέξοδο στα τηλεοπτικά θεάματα.

Την περίοδο αυτή οι ταινίες στο Netflix είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Κι όπως οι χρήστες έχουν πολλαπλασιαστεί ήταν να φυσικό να παρουσιαστούν προβλήματα λειτουργίας στην πλατφόρμα!

Σύμφωνα με τον Independent προβλήματα υπήρχαν σε αρκετές υπηρεσίες της πλατφόρμας ακόμα και σε όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή από κινητό ή Smart TV.

Τα προβλήματα στη Μ. Βρετανία ξεκίνησαν περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης- στην Ελλάδα η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά καθώς δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα.

Η συγκεκριμένη ώρα θεωρείται ώρα αιχμής όταν οι περισσότεροι έχουν τελειώσει είτε με την τηλεργασία είτε με τις δουλειές τους.

Το Netflix απάντησε στις αναφορές των καταναλωτών που αντιμετώπισαν προβλήματα με μήνυμα το οποίο ανέφερε:

«Εξαιτίας του covid19 πολλοί από τους τεχνικούς μας αναγκάζονται να δουλέψουν από το σπίτι. Το ίδιο και όσοι ανήκουν στην εξυπηρέτηση πελατών και για αυτό είναι δύσκολο να σας βοηθήσουμε όλους. Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την υπομονή.»

Tα μυστικά του Netflix: 8 tips για να έχετε ακόμη καλύτερη εμπειρία θέασης

Το Netflix ρίχνει την ποιότητα στην Ευρώπη

Είναι επίσημο! Το Netflix ρίχνει το bit rate σε ολόκληρη την Ευρώπη

Το Netflix αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαίες προσαρμογές για να ελαφρύνει το φόρτο του διαδικτύου.

Η δημοφιλής πλατφόρμα με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές πρόκειται να ρίξει την ποιότητα streaming στην Ευρώπη για ένα μήνα.

Η εταιρεία υποστήριξε ότι χαμηλώνοντας την ποιότητα θα ρίξει την κατανάλωση δεδομένων κατά 25%, αλλά ότι οι πελάτες της θα εξακολουθούν να βρίσκουν την εικόνα καλή.