Σερβία: «Θα φέρουμε τον Ομπράντοβιτς και την οικογένειά του πίσω με δικό μας αεροπλάνο»

Αποκλεισμένος παραμένει στην Τουρκία ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, λόγω κορονοϊού

Σερβία: «Θα φέρουμε τον Ομπράντοβιτς και την οικογένειά του πίσω με δικό μας αεροπλάνο»

H εξάπλωση του κορονοϊού στην Τουρκία οδήγησε τη σερβική κυβέρνηση στην απόφαση του άμεσου επαναπατρισμού του τεχνικού της Φενερμπαχτσέ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Θα φέρουμε τον Ομπράντοβιτς και την οικογένειά του πίσω με δικό μας αεροπλάνο», δήλωσε σχετικά ο Σέρβος Υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάσιτς, στο Sportando.

H EuroLeague έκανε αναφορά στη δωρεά των Αγγελόπουλων

Η απόφαση αφορά και όλους τους Σέρβους παίκτες που αγωνίζονται στην Τουρκία.

Να θυμίσουμε ότι στην Τουρκία άργησαν αρκετά να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στην χώρα, ενώ οι υπόλοιπες χώρες ήδη είχαν αναστείλει τις αγωνιστικές δραστηριότητες, υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κρονονοϊού.

Με αρκετή καθυστέρηση τελικά και στην Τουρκία σταματήσανε τις αθλητικές δραστηριότητες αφού πλέον όλη η χώρα έχει μπει και αυτή σε καραντίνα.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μένει στην Τουρκία και αυτή την στιγμή δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Έτσι Ο Σέρβος Υπουργός εξωτερικών ανακοίνωσε ότι θα φέρουν πίσω και τον ίδιο και την οικογένεια του με αεροπλάνο της Σερβίας!

Βίντεο της FIBA για την καραντίνα με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο (vid)

Η κατάσταση αυτή δυσκολεύει πολλή τους αθλητές και το πως θα καταφέρουν αν επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Κώστα Μανωλά που παραμένει στην Ιταλία και δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.