H EuroLeague έκανε αναφορά στη δωρεά των Αγγελόπουλων

Η δωρεά του 1.000.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, έκανε τον γύρο της Ευρώπης, με την EuroLeague να το έχει ως κεντρικό θέμα στην ιστοσελίδα της. 

H EuroLeague έκανε αναφορά στη δωρεά των Αγγελόπουλων

Τα συνολικά κρούσματα από τον κορονοϊό έχουν ξεπεράσει τα 440.000 παγκοσμίως. Από αυτά έχουν πεθάνει παραπάνω από 19.500 άνθρωποι. Η Ευρώπη έχει πληγεί όσο καμιά άλλη ήπειρος, ενώ και στην χώρα μας έχουμε σχεδόν 750 ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται από την πανδημία.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, σε μία τρομερή κίνηση, δείγμα του ήθους, της αλληλεγγύης, αλλά και της ανθρωπιάς τους, προσέφεραν 1.000.000 ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Η οικογένεια Αγγελόπουλου, άλλωστε, ήταν ανέκαθεν ευαίσθητη και πάντα σε εγρήγορση σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από την EuroLeague, η οποία και τοποθέτησε ως το κεντρικό της θέμα, την προσφορά των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την μάχη κατά του κορονοϊού.

Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 Ευρώ για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2020

Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ.