Κοσμοσυρροή στον Άλιμο αμέσως μετά τη φορτισμένη έκκληση του Τσιόδρα «να μείνουμε σπίτι» (pics)

Αγνόησαν τις εκκλήσεις του κ. Σωτήρη Τσιόδρα και βγήκαν στην παραλία του Αλίμου. Δείτε φωτογραφίες από την κοσμοσυρροή -για τα δεδομένα της εποχής και κατάστασης με τον κορονοϊό- του Σαββάτου (21/3).

Κοσμοσυρροή στον Άλιμο αμέσως μετά τη φορτισμένη έκκληση του Τσιόδρα «να μείνουμε σπίτι» (pics)

Κατά δεκάδες έσπευσαν το Σάββατο (21/3) στις παραλίες οι Έλληνες πολίτες, που δεν συμμορφώνονται με τις παγκόσμιες συμβουλές για κατ' οίκον περιορισμό, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του φονικού ιού Covid-19.

Ηλίθιοι, πανηλίθιοι και δεν συμμαζεύεται σε μέρες καραντίνας

Αμέσως μετά την -φορτισμένη συναισθηματικά- έκκληση του κ. Σωτήρη Τσιόδρα να περιοριστεί ο κόσμος στο σπίτι, πολλοί έσπευσαν επιδεικτικά στις παραλίες, μεταξύ των οποίων και του Αλίμου, απ' όπου είναι και οι φωτογραφίες της Eurokinissi.

Κορονοϊός: Βούρκωσε ο Τσιόδρας όταν μίλησε για ηλικιωμένους και γονείς (vid)

Πολλοί πήραν τα ποδήλατά τους, άλλοι βγήκαν για περίπατο ή τζόγκινγκ, άλλοι έπαιζαν ρακέτες και κάποιοι εξασκούνταν στην πυγμαχία. Όλα αυτά, τη στιγμή που χθες μόνο, στην Ιταλία έχασαν τη ζωή τους 800 άνθρωποι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τον κορονοϊό σε 13.000+

Κορονοϊός: Ουρές στα διόδια Ελευσίνας - Δείτε εικόνες

Πολλοί είναι οι άνθρωποι στη χώρα μας που αγνοούν τις συμβουλές/συστάσεις/εντολές των ειδικών και λειτουργούν αυτόνομα. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Όμως είναι αδιανόητο να βλέπουμε τέτοιες εικόνες λίγα λεπτά μετά τη νέα έκκληση του κ. Τσιόδρα, ο οποίος "λύγισε" αναφερόμενος στους ηλικιωμένους που χάνονται από τον κορονοϊό.

Δείτε φωτογραφίες από την παραλία του Αλίμου, το δειλινό του Σαββάτου (21/3).