Κίνηση στην παραλιακή - Γεμάτο το ρεύμα προς Γλυφάδα

Γεμάτη είναι η Ποσειδώνος από αυτοκίνητα, ειδικά στο ρεύμα προς Γλυφάδα, καθώς πλήθος κόσμου πήρε τα αυτοκίνητά του και τις μηχανές του για εξορμήσεις στην παραλιακή με αφορμή την καλοκαιρία. 

Κίνηση στην παραλιακή - Γεμάτο το ρεύμα προς Γλυφάδα

O καιρός το Σάββατο είναι ανοιξιάτικος, η μέρα ηλιόλουστη και πλήθος Αθηναίων θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Παρά τις εκκλήσεις των ανθρώπων από τον χώρο της Υγείας, τονίζοντας τη σημασία τού «Μένουμε Σπίτι», αρκετοί ήταν εκείνοι που πήραν τα αυτοκίνητά τους και τις μηχανές τους για βόλτες. Στο Παλαιό Φάληρο και στον Φλοίσβο, στη Μαρίνα Αλίμου, στον Άγιο Κοσμά, στη Γλυφάδα και στη Βάρκιζα.

Είναι χαρακτηριστικό πως είναι κατάμεστος επίσης ο χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ενώ γεμάτη από περαστικούς είναι και η διαδρομή στο Πασαλιμάνι, καθώς εκατοντάδες πολίτες βγήκαν για βόλτα, αράζοντας στα πεζούλια κοντά στη θάλασσα. Το ίδιο συμβαίνει και στην πλατεία Αλεξάνδρας, κοντά στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η παραλιακή οδός, η περίφημη Ποσειδώνος, είναι γεμάτη και υπάρχει κίνηση. Δεν παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, αλλά υπάρχει έντονη δραστηριότητα. Να τονίσουμε πως ο δήμος Γλυφάδας έκλεισε τον δρόμο προς το παραλιακό μέρος του για λόγους πρόληψης.

Πλήθος κόσμου στο ΣΕΦ για βόλτα παρά τις εκκλήσεις! -Έρχεται απαγόρευση

Στη Γλυφάδα έκλεισαν την παραλιακή οδό!