Πλήθος κόσμου στο ΣΕΦ για βόλτα παρά τις εκκλήσεις! -Έρχεται απαγόρευση

Από το πρωί του Σαββάτου (21/3)  είναι εκατοντάδες αυτοί οι οποίοι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον ηλιόλουστο ανοιξιάτικο καιρό και να κάνουν βόλτες στο πάρκο του ΣΕΦ. 

Πλήθος κόσμου στο ΣΕΦ για βόλτα παρά τις εκκλήσεις! -Έρχεται απαγόρευση

Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν πριν από λίγη ώρα οι άνθρωποι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Παρά τις εκκλήσεις όλων των αρμοδίων φορέων να παραμείνουμε στα σπίτια μας και να ελαχιστοποιήσουμε τις εξόδους και τις συναθροίσεις μας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, πλημμύρισε από πλήθος κόσμου ο περιβάλλοντας χώρος του φαληρικού κλειστού.

Από το πρωί είναι εκατοντάδες αυτοί οι οποίοι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον ηλιόλουστο ανοιξιάτικο καιρό και να κάνουν βόλτες στο πάρκο του ΣΕΦ. Συνέπεια αυτού το να έρχονται πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και να ελλοχεύει ο κίνδυνος διασποράς του ιού που πλήτει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Εάν συνεχιστεί το ίδιο και τις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί ειδική εντολή απαγόρευσης εισόδου στο πάρκο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όπως συνέβη και για άλλα στο λεκανοπέδιο. Να θυμίσουμε, δε, πως πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση του ΣΕΦ αναγκάστηκε να βγάλει από τις μπασκέτες των υπαίθριων γηπέδων τα στεφάνια, για να κρατήσει μακριά όλους όσοι συνέρρεαν για να παίξουν μπάσκετ.