Διακοπή της κυκλοφορίας του Τραμ στο τμήμα Μπάτης-ΣΕΦ

Η μετατόπιση της γραμμής Μπάτης-ΣΕΦ για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου οδηγεί στην διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο τμήμα.

Διακοπή της κυκλοφορίας του Τραμ στο τμήμα Μπάτης-ΣΕΦ

Διακοπή της κυκλοφορίας του Τραμ ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, στο τμήμα από τη στάση Μπάτης έως το ΣΕΦ, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και για διάστημα 60 ημερών, εξ αιτίας της ανακατασκευής (μετατόπισης) της γραμμής, στο πλαίσιο του έργου της Περιφέρειας Αττικής, για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Στο παραπάνω χρονικό διάστημα τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται μόνο στη Γραμμή 5 (Πλάτωνας), από τη στάση Ασκληπιείο Βούλας έως τη στάση Κασομούλη.

Το χρονοδιάγραμμα του έργου της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο περιλαμβάνει επίσης την καθαίρεση και ανακατασκευή των στάσεων «Τζιτζιφιές», «Καλλιθέα» και «Μοσχάτο» προβλέπει 45 ημέρες κατασκευαστικών εργασιών και 15 ημέρες δοκιμών. Ως εκ τούτου η επανέναρξη της εμπορικής λειτουργίας του Τραμ, στο υπό διακοπή τμήμα του, προσδιορίζεται για τις 16 Μαΐου 2020. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, θα υπάρξει ενημέρωση εκ μέρους της ΣΤΑΣΥ για την επανέναρξη των δρομολογίων.

Πηγή: ypodomes.com