Xειρουργήθηκε η Μάρθα Καραγιάννη (vid)

Τι δήλωσε ο γιατρός που παρακολουθεί την Μάρθα Καραγιάννη μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η ηθοποιός.

Xειρουργήθηκε η Μάρθα Καραγιάννη  (vid)

Σε επέμβαση στη χολή υπεβλήθη η Μάρθα Καραγιάννη - όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες - και σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της είναι καλά. Όπως δήλωσε, το επόμενο 48ωρο θα βγει από το νοσοκομείο και γι’ αυτό το λόγο δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά.

Ο γιατρός Χρήστος Τσαπαρλής μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ενημέρωσε πως η ηθοποιός θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση σε περίπου ένα μήνα.

Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μεταφερθεί, πριν μερικές ημέρες, στο νοσοκομείο με πυρετό και οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα συμπτώματα τα οποία την θορύβησαν.

Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι θεράποντες ιατροί της διέγνωσαν πως πάσχει από χοληοκυστίτιδα. Πρόκειται για συνήθη φλεγμονοειδή πάθηση η οποία αντιμετωπίζεται τόσο φαρμακευτικά όσο και επεμβατικά.

Η θεραπευτική οδός που ακολουθείται για την αντιμετώπισή της εξαρτάται από την κλινική εικόνα του ασθενή και την ύπαρξη ή όχι πέτρας στην χοληδόχο κύστη.