Εντοπίστηκε η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στην φονική Corvette

Οι αρχές εντόπισαν την συνοδηγό στην μαύρη Corvette που την Τετάρτη (19/2) είχε σκοτώσει τον 25χρονο στην Γλυφάδα. Η συνοδηγός είχε επίσης εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος.

Εντοπίστηκε η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στην φονική Corvette

Εντοπίστηκε η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στην μαύρη Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) σκότωσε τον 25χρονο στην Γλυφάδα.

Η συνοδηγός είχε επίσης εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν επίσης ότι αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας στους αξιωματικούς της Τροχαίας Ελληνικού.

Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης Corvette, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή, αφέθηκε ελεύθερος, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες βράδυ στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette», τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Να μην κρυφτεί το θέμα, να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού του ζητά ο πατέρας του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, Γιώργος. Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ.Καρανίκας, μετά την εμφάνιση του 40χρονου δράστη Κυριάκου Κουκουλομάτη στην Τροχαία, είπε μεταξύ άλλων:

«Πήρα τεράστια δύναμη με αυτό που συνέβη χθες γι΄αυτό τον δολοφόνο. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι δολοφόνος. Το χειρότερο που είπε είναι ότι δεν κατάλαβα τι έκανα. Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε; Ότι τρακάρισε ένα ντουβάρι, γιατί μας κοροϊδεύει; Όταν ένας άνθρωπος παθαίνει σοκ δεν κινείται έτσι…βγαίνει από το αυτοκίνητο και σωριάζεται στο έδαφος … Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε. Αν ερχόταν ασθενοφόρο νωρίς, αν καθόταν εκεί, το παιδί μου μπορεί να ζούσε.»

Μιλώντας για το παιδί του που τόσο άδικα έχασε, ο κ.Καρανίκας είπε: «Ο Νάσος ήταν ένα παιδί σεβάσμιο, κοινωνικό και για να το διαπιστώσετε μπορείτε να ρωτήσετε όλη την Ηλιούπολη. Θέλω δικαίωση, δεν θέλω να δω αυτόν τον δολοφόνο. Αυτές τις οικογένειες δεν τις ενδιαφέρει καν ο πόνος ή αν σκότωσαν παιδί. Αυτοί έχουν μάθει να κάνουν τα πάντα με τα λεφτά, δεν έχουν αισθήματα. Πήρα δύναμη γιατί χθες τον έπιασαν. Ημουν σε αναμμένα κάρβουνα και έλεγα δεν θα μπορέσουν να τον πιάσουν. Η μητέρα του δεν έχει συνέλθει ακόμα. Θέλω να είστε μαζί μου, να μην κρυφτεί το θέμα. Ο Θανάσης μου μού φωνάζει, μου δίνει δύναμη».

Υπενθυμίζεται, ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Πηγή: eleftherostypos.gr