Vodafone: «Έπεσε» το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα - Προβλήματα και την Τετάρτη

Για αρκετές ώρες  έπεσε το δίκτυο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της Vodafone σε όλη την Ελλάδα. Και την Τετάρτη (5/2) παρουσιάζονται προβλήματα.

Vodafone: «Έπεσε» το δίκτυο σε όλη την Ελλάδα - Προβλήματα και την Τετάρτη

Προβλήματα προέκυψαν στις συνδέσεις της Vodafone στην Αττική από το μεσημέρι της Τρίτης (4/2).

Οι επικοινωνίες στην σταθερή και στην κινητή τηλεφωνία έπεσαν για αρκετές ώρες σε όλη την Ελλάδα και έχουν επηρεαστεί τα τερματικά στις στάσεις των ΜΜΜ, ενώ ήταν δύσκολη και η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας.

Επίσης οι χρήστες της Vodafone δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το internet

Aγανακτισμένοι χρήστες προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την εταιρία,που απαντά «Αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα που επηρεάζει τα συστήματα μας. Δουλεύουμε ήδη για την αποκατάσταση του και θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις αποκατασταθεί. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία.

Είναι το δεύτερο «μπλακ άουτ» της Vodafone μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ανάλογο θέμα είχε προκύψει και μέσα στον Ιανουάριο 2020. Τότε μάλιστα η εταιρία είχε αναγκαστεί να βγάλει δύο ανακοινώσεις στο Facebook, με τους χρήστες να γράφουν πολλά αρνητικά σχόλια.

Το πρόβλημα που επηρέασε τα συστήματα της εταιρείας διήρκεσε για αρκετές ώρες και φαίνεται ότι έχει πλέον ξεπεραστεί, δεδομένου ότι οι τεχνικοί της εταιρείας, όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε σε επικοινωνία που είχαν συνδρομητές, «καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάστασή του». Η εταιρεία ενημέρωσε περίπου τις 7 το απόγευμα ότι το τεχνικό πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί, αποκαταστάθηκε πλήρως.

Παρόλα αυτά, προβλήματα υπάρχουν και σήμερα Τετάρτη(5/2) σε όλο το δίκτυο της Vodafone.