Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μπουντούρης, έπειτα από τροχαίο!

Ώρες αγωνίας για τον θρύλο και Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοϊας, Τάσο Μπουντούρη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από τροχαίο που είχε τη Δευτέρα (20.01.2020) στην Παραλιακή Λεωφόρο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μπουντούρης, έπειτα από τροχαίο!

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο Τάσος Μπουντούρης συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Νίκος Γέμελος, προπονητής του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Σπύρου Γιαννιώτη! Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και έπεσε πάνω στο διερχόμενο αυτοκίνητο του Γέμελου!

Το ατύχημα έγινε στις 7μ.μ., στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Άλιμο, κάτω από αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες.

Στο αυτοκίνητο του Γέμελου, επέβαιναν επίσης η σύζυγός του και το παιδί τους.

Ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Metropolitan, όπου ο θρυλικός Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1955 στον Πειραιά. Είναι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιακούς Αγώνες [1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004].

Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας